Haberler

Başkan Soğuk 'tan Emniyet'e Taziye Ziyareti

Güncelleme:

10 Aralık gecesi ülkemiz kanlı bir terör saldırısına daha maruz kaldı ve Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrası hain Terör örgütü kirli yüzünü bir kez daha gösterdi.

Terör örgütü tarafından kahpece düzenlenen çifte saldırı sonucu çok sayıda polisimiz ve vatandaşımız şehit oldu. Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, son yaşanan bu terör saldırısı nedeniyle Ferizli Emniyet Amirliğini ziyaret etti ve başsağlığında bulundu.

Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Emniyet mensuplarımıza üzerinde 'Milletimizin Başı Sağolsun' yazılı çiçek takdim etti ve başsağlığı diledi. Emniyet mensuplarıyla kısa bir görüşme de yapan Başkan Soğuk, saldırıyı gerçekleştiren terör örgütünün ülkemizin huzur ve istikrarını hedef aldığını belirtti.

Başkan Soğuk, terörün her türlüsünü lanetlediğini belirterek ''Beşiktaş- Bursaspor maçı sonrası Terör kanlı yüzünü bir kez daha İstanbul'da ortaya çıkardı. Hainler yine polislerimizi hedef aldı. Terörün her türlüsünü lanetliyorum, kınıyorum. Terör örgütleri tarafından huzur ve istikrarımıza yönelik düzenlenen bu insanlık dışı saldırılar milletçe bizi korkutmuyor, aksine daha da çok kenetliyor. Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü, birlik ve beraberliğini bozmaya hiçbir şer odağının gücü yetmeyecektir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda vatanımızı koruma uğruna gözlerini kırpmayıp canlarını feda eden kahraman şehit polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet, kederli ailelerine sabır, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Tüm güvenlik güçlerimizin ve aziz milletimizin başı sağolsun,'' dedi.

Emniyet Amiri Murat Köksal ise açıklamasında, '' "Ülkemizin ve milletimizin birlik, bütünlük ve güvenliği için tüm teröristlerle kahramanca ve özveriyle mücadele etmeye devam edeceğiz. Milletimizin engin sevgi ve güveninden aldığımız güçle, masum halkımıza zarar vermeden, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemizi aynı azim ve kararlılıkla sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Soğuk Bursaspor Beşiktaş Ferizli Güncel Haberler

title