Haberler

Başkan Şahin, Çocukların Mutluluğuna Ortak Oldu

Güncelleme:

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, seçim çalışmalarında verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor.


30 Mart yerel seçimlerinde Perilikaya mahallesindeki çocuklardan gelen yüzme havuzu isteğini Başkan Şahin hemen hayata geçirdi.

Okulların tatil olması ile birlikte öğrencilere yönelik bir takım yaz etkinlikleri düzenleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu etkinliklerinin içine bu yıl Başkan Fatma Şahinin talimatları üzerine yüzme havuzlarını da ekledi.

Yeni kurulan portatif havuzları yerinde inceleyen Başkan Şahin, havuz keyfi yaşayan çocukların mutluluğuna ortak oldu.

BİN 500 ÇOCUK FAYDALANACAK

Şahinbey ve Şehitkamil bölgelerinde 2 okulun bahçesinde kurduğu portatif havuzlar ile çocukların ve bölge vatandaşlarının takdirini toplayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu uygulaması ile her kesime verdiği sözü de yerine getirmiş oldu.

Çocuklara yönelik yüzme kursları yaz etkinlikleri çerçevesinde yaklaşık bin 500 çocuğa hizmet vermeyi hedeflediklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey ve Şehitkamil bölgelerindeki çocuklarımız havuz kurslarına büyük ilgi gösteriyor. 7 ile 13 yaş arasındaki kız ve erkek çocukların katılabildiği yüzme kursları uzman yüzücüler tarafından veriliyor. Yüzme havuzu, tamamen profesyonel havuz bakım sistemleri ve profesyonel hocaların nezaretinde gerçekleşiyor.

Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların yazın bu sıcakta bir nebze olsun serinlemesi, eğitilmesi, yüzme eğitimi alması konusunda çok değerli bir proje. Her semte belki havuz yapamazsınız ama her semte seyyar havuz sistemleri kurabilirsiniz. Yaz aylarında tatilde denize, havuza gidemeyen öğrencilerimizin burada kaliteli bir eğitim görmesi fevkalade güzel oldu" diye konuştu.

Başkan Şahin'e, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve TBMM Sanayi, Ticaret,Enerji,Tabii Kaynaklar,Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu'da eşlik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatma Şahin Şehitkamil Şahinbey Güncel Haberler

title