Haberler

Başkan Özdemir Basın Mensuplarıyla Buluştu

Güncelleme:

Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Erdem, Amasya'da görev yapan basın mensuplarıyla Pirler Parkı'nda bir araya geldi.

Başkan Özdemir; '' Altyapı çalışmalarımızı yılbaşına kadar tamamlayacağız''

Özdemir, Hüseyin Menç'in derlediği, . Amasya Belediyesi kültür yayınları kapsamında yayınlanan 'Tarih İçinde Amasya adlı kitabın ikinci baskısının da yayınlandığını söyledi.

Başkan Özdemir, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Türkiye'nin gündeminin yoğun olduğunu ve kendilerinde üzerine düşün sorumluluklardan dolayı basın mensuplarını ihmal ettiklerini belirterek şunları kaydetti; ''Sizleri ilimizde devam eden projeler hakkında bilgilendirmek istiyorum, devam eden projelerimiz var. Amasya Lisesi'nin bulunduğu alanda yapılan Kent Meydanı projemizin sonuna yaklaşıldı, ümit ediyorum ki önümüzdeki Eylül ayında tamamlanacak. Bu projede yaklaşık 400 araçlık otoparkımız üzerinde kent meydanımız bulunacak, bu projenin Amasya'nın büyük bir ihtiyacını karşılayacağına inanıyoruz. Otogar binamız hizmete açıldı ve halkımıza hizmet veriyor, çevre düzenlemesi ve benzeri eksikliklerimiz var ancak en kısa sürede tamamlayacağız. Diğer bir projemiz Kültür Merkezi, proje bazı sıkıntılardan dolayı yargıya taşındı, yargıdan alınan sonuç neticesinde projeye tekrar başlanıldı, tüm hızıyla çalışmalara devam ediyoruz bir veya iki ay içinde bu projemizde tamamlanacak. Ulaşımı ilgilendiren projelerimizden olan Yörgüç Paşa Köprüsü ulaşıma açıldı, Ferhat Köprüsü ise yakın bir zamanda tamamlanacak. Alt yapı çalışmalarımızda tüm hızıyla devam ediyor, Şehrimizde büyük bir alt yapı projesi devam ettiriyoruz, Ziyaret Beldemizin altında arıtma tesisi yapımına devam ediyoruz inşallah Ocak 2015 de proje tamamlanacak. Alt yapı çalışmalarından dolayı zaman zaman halkımıza rahatsızlık verdiğimizi biliyoruz bundan ötürü de halkımızdan özür diliyoruz. Altyapı çalışmalarımızı yılbaşına kadar tamamlayarak, yılbaşından sonra sadece üst yapı çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Derbent Bağlarında dev bir Makine İkmal Binası yapıyoruz, bu binanın belediyemizin birçok ihtiyacını karışılacağına inanıyoruz.'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cafer Özdemir Hüseyin Menç Türkiye Amasya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title