Haberler

Başkan Özcan Mazbatasını Aldı

Güncelleme:

Tokat'ın Niksar ilçesinde 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den Niksar Belediye Başkanı seçilen Özdilek Özcan, mazbatasını aldı.

Tokat'ın Niksar ilçesinde 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den Niksar Belediye Başkanı seçilen Özdilek Özcan, mazbatasını aldı.

Beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Hacı Murat Keleş ile Niksar Adliyesi'ne gelen Özdilek Özcan, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakime Ayşe Atilla Yılmaz'dan mazbatasını aldı.

Adliye önünde kısa bir açıklama yapan Özcan, bundan sonra 24 saat aralıksız Niksar için çalışacağını belirterek, "Öncelikle emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bir defa bu seçim süreci gerçekten siyasi partilerimizin nezaket kuralları içerisinde geçmesi, Niksar'ımızda herhangi bir olumsuzluğun olmadan tamamlanması noktasında büyük katkı sağladılar. Bizim partimizde tabi bu anlayıştaydı. Bu Niksar'ın gerçekten özellikle kültür ve medeniyet şehri olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Ben bütün Niksarlı hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Bütün siyasi partilerimize teşekkür ediyorum. Şundan da herkesin emin olmasını istiyoruz: Bu seçim sürecindeki anlayış, seçim sonrasında da devam edecek. Biz sadece bugün bize oy verenlerin değil, bütün Niksarlı hemşehrilerimizin belediye başkanı olduğumuzu bilmelerini ve herkese eşit mesafede hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkese de eşit mesafede hizmet sunacağımızı ifade ediyorum. Bu konuda çalışan bütün siyasi partilerin görevlilerine, ilçe seçim kurulu müdürümüze ve seçim kurulu başkanımıza, kurulda görev alan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Gerçekten çok yoğun bir tempoda çalıştılar" dedi.

Öte yandan cuma günü sabah Melikgazi Türbesi'nde yapılan dua ve Ulu Camii'nde kılınan cuma namazının ardından belediyeye geçilerek devir teslim töreni yapılacağı bildirildi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Özdilek Özcan Ak Parti Niksar Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title