Haberler

Başkan Mücahit Yanılmaz Amasya'da

Güncelleme:

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ikinci İl Belediye Başkanları toplantısına katılmak üzere Amasya'ya gitti.

Medeniyet tasavvuruna dayalı şehircilik anlayışının tesisi, yeni Türkiye'nin inşasında yerel yönetim çalışmalarının daha etkin, verimli hale getirilmesi ve şehirlerin restorasyonu ile ilgili 17 ile 19 Ekim tarihleri arasında Amasya'da gerçekleşecek toplantıya Başbakan Ahmet Davutoğlu da katılacak.

Ayrıca programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit Gül, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan da katılacak.

Ak Partili tüm Büyükşehir ve il belediye başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşecek Belediye Başkanları toplantısında; idari, mali, teknik, personel, katılım, şeffaflık, etkinlik ve verimlilik, performans Belediyenin görev ve sorumlulukları, yetki ve imtiyazları, merkezi yönetimden devralınması gereken görev ve yetkiler ele alınacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mücahit Yanılmaz Ahmet Davutoğlu Türkiye Amasya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title