Haberler

Başkan Mahallemizde Konvoyu Dikkaldırım-Hüdavendigar'da

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesi, Dikkaldırım ve Hüdavendigar Mahalleleri'nde, gerçekleştirdiği alt ve üst yapı yatırımlarıyla bölgeyi modern ve çağdaş bir yerleşim merkezine dönüştürüyor.

"Başkan Mahallemizde" projesi kapsamında mahalle gezilerini sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın bu haftaki rotasnı Hüdavendigar ve Dikkaldırım Mahallesi'ne çevirdi. Başkan Dündar'ın ilk durağı Hüdavendigar Mahallesi oldu. Mahalle muhtarıyla birlikte devam eden yatırımları gezen Başkan Dündar, mahallenin sorunları hakkında da bilgi aldı.

Gezi sırasında vatandaşlarla bir araya gelen Dündar'a mahalleli büyük ilgi gösterdi. Hüdavendigar Mahallesi'nde projelendirilen 10 bin metrekare alana sahip Değirmen Sosyal Tesisi'nin bölgenin sosyal ve kültürel yaşam merkezi olacağını anlatan Başkan Dündar, yürüyüş yolları, fitness alanları, çocuk parkı ve oturma gruplarıyla tesisin göz kamaştıracağını aktardı.

Hüdavendigar sokaklarını adım adım gezerek vatandaşlarla buluşan Başkan Dündar, "Hasbahçe Sokakta 650 metrekare alana yeni bir park yaptık. Yeşil alanları, fitness aletleri, oturma ve çocuk oyun gruplarıyla halkımıza hizmet vermeye başladı. Yine mahallemizdeki tüm parklarımızın oturma ve oyun grupları yenilendi. Sokaklarımıza 5 bin 635 metre bordür ve 8 bin 520 metre parke döşeyerek sağlıklı bir hale getirdik. Yollarımıza 8 bin ton asfalt ve yama çalışmasıyla daha temiz yol ve rahat ulaşım imkânı sağladık" dedi.

Dikkaldırım'da Coşkulu Karşılama

Başkan Dündar'ın ikinci durağı ise Dikkaldırım Mahallesi oldu. Burada da vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak vatandaşların tüm sıkıntılarında yanlarında olduklarını ve sorunlarının çözümü noktasında ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini aktardı. Vatandaşlardan gelen belediye ile ilgili talepleri ilgili bürokratlar aracılığıyla not eden Başkan Dündar, diğer istekleri ise ilgili kurum ve kuruluşlara ileteceklerini kaydetti.

Başkan Dündar, her mahalleye olduğu gibi Dikkaldırım Mahallesi'ne de belediye olarak ihtiyaç duyulan her noktada hizmetleri ulaştırdıklarını anlatırken, bölgeye 3 bin 500 ton asfalt ve yama çalışması yaptıklarını, birçok sokağa da bordür ve parke taşı döşendiğini kaydetti. Mahalledeki dinlenme ve oyun parklarının yenilendiğinin altını çizen Başkan Dündar, vatandaşların bu yöndeki taleplerinin de karşılanacağını aktardı. Başkan Dündar ve beraberindekiler daha sonra mahallenin alt bölümünde inşaatı devam eden yeni stadyum inşaatına geçerek, burada da incelemelerde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title