Haberler

Başkan LYS öğrencilerine başarı diledi

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla Lisans Yerleştirme Sınavı'na girecek olan bütün öğrencilere başarı diledi.

Bu cumartesi günü başlayacak olan LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı) maratonunda sınavlara girecek olan öğrencilere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yayınladığı bir mesajla başarı diledi.

Çalışmanın önemine değindiği mesajında Başkan Karaosmanoğlu, lise dönemindeki dört yıllık çalışmalarının karşılığını alacak olan öğrencilerin başarı için kendilerinin ve ailelerinin yıl boyunca özveriyle çalıştığını hatırlattığı mesajında, "Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin heyecanını, azmini, mücadelelerini, sabrını, inancını ortaya koyarak, fırsatları yakalayabilecekleri bir sınav süreci geçirmeleri en büyük dileğimizdir" dedi.

Öğrencilerin gelecekleri açısından bu sınavın önemli bir kavşak olduğunu vurguladığı mesajında Başkan Karaosmanoğlu, ilk sınavda başarı gösteren gençlerimizin bu sınavda da başarılı olacaklarına inanıyorum dedi.

Mesajında öğrencilere de seslenen Başkan Karaosmanoğlu, "Aileleriniz, sevdikleriniz sizden büyük başarı bekliyor. Sizler de başarmak, istediğiniz okulu kazanmak için yıl boyunca çalıştınız, didindiniz. Artık bundan sonra yapacağınız iş; asla heyecana kapılmadan, önünüze gelecek olan soruları cevaplamaktır. Sizlerin bu sınavlarda da başarılı olacağınıza inanıyorum.

Sizlerin başarısı bizleri mutlu ediyor.

Gerek Sayın Valimiz, gerekse de İl Millî Eğitim Müdürümüzün eğitim konusunda başlattıkları seferberlik ve verdikleri destek, kent genelinde başarıyı artırmıştır.

Kocaeli Büyükşehir Belediye'mizin de bu anlamda 198 bin öğrencimize verdiği bilgisayarlar, bilim merkezi, bilgi evleri, kitap fuarı, kılavuz gençlik projesi ve daha pek çok alanda eğitime verdiği desteğin de kent genelinde eğitim çıtasının yükselmesinde olumlu katkısı olduğuna inanıyorum.

Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren bütün öğretmenlerimiz ve ailelerine çocuklarımız için verdikleri emek nedeniyle de teşekkür ediyor, LYS'ye girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title