Haberler

Başkan ''Köylümüz Güldükçe Biz Mutlu Oluyoruz''

Güncelleme:

Kandıra pazarında köylülerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu "Köylümüzün hizmetlerimizle gülmesi, bizi mutlu ediyor" dedi

Kandıra pazarında köylülerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu "Köylümüzün hizmetlerimizle gülmesi, bizi mutlu ediyor" dedi

Başkan ''köylümüz güldükçe biz mutlu oluyoruz''


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken her hafta kurulan ilçe merkezinde ki pazarı gezdiler. Burada ki köylü ve esnafla sohbet eden başkanlar, hizmetlerden dolayı köylülerden gelen teşekkürleri ve önerileri dinlediler. Başkan Karaosmanoğlu, Pazar yerinde ki vatandaşlarla sohbet ederken köylü kadınların taleplerini dinledi. Samimi ve içten geçen sohbette köylü kadınlar, yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler

KÖYLÜ KADINIMIZ BAŞ TACIDIR

Başkan Karaosmanoğlu pazardan alış veriş de yaparken"Köylü kadınlarımız bizim baş tacımızdır. Tarımsal ve hayvansal üretimde ki emekleri çok ciddi seviyededir. Kandıra'da ki köylü kadınlarımızın yüzlerinde ki gülümseme, bizim için en büyük ödüldür. Onların mutlu olması için tüm ekibimizle daha çok çalışacağız. Köylümüzün geleceğe dönük önerilerini de dinliyoruz. Halkımızın taleplerini dikkate alarak, daha güzel bir Kocaeli için mücadele edeceğiz" sözlerini sarf etti.

TARIM VE HAYVANCILIKTA GELİŞME KAYDETTİK

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu "Büyükşehir Belediyesi olarak Tarım sektöründe verimliliğin ve üretimin artırılması, üretici gelirlerinin istikrara kavuşturulması için projeler geliştiriyoruz. Eğitimlerimiz ve desteklerimiz köylülerimize sürecektir. Üretimde verimliliğin artırılması da önceliğimiz olacaktır. İnanıyorum ki gelecekte Kandıra'da ki tarımsal ürünlerin ülke pazarlarında daha fazla değerlendirilecektir. Hükümetimizin köylülerimiz için çıkarttığı tarım sigortası yoluyla çiftçilerimiz, oluşabilecek doğal afet kayıplarına karşı da korunmuştur. Hayvancılıkta yüksek verimli kültür ırk hayvanlarının sayısının arttırılması gereğine inanıyorum. Köylülere verdiğimiz veteriner desteğinin bu konuda önemini bir kez daha vurgulamak isterim" ifadelerini kullandı.

KÖYLÜMÜZE DESTEĞİMİZ SÜRECEKTİR

Tarımsal ve Hayvansal alanda köylümüze birçok destek verdiklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu"Köylümüze verilen eğitimler, toprak analiz verileri, modern hayvancılık ve çağdaş sera yöntemleri halkımıza değer katacaktır. Yapılan hibeler, verilecek tohumlar ve fideler köylümüze destek olmak içindir. Yakın zamanda dağıttığımız çilek fideleri ve yavru hindilerde köylümüzün üretimine katkı sağlayacaktır. Tarlada ki ürünlerin pazarlara daha rahat yayılması için köylü pazarlarının kurulması için çaba sarf ettik. Kandıra Gıda İhtisas ve Organize Sanayi bölgesi, Kandıra'mıza ve köylümüze katkı sağlayacaktır. Ürettiklerini daha rahat pazarlamaları için köylümüze hizmet edecektir. Belediyemizin mühendis ve teknisyenleri sizlere her zaman hizmet verecektir" açıklamalarını yaptı.

BİZ GÜCÜMÜZÜ MİLLETİN EFENDİSİ KÖYLÜDEN ALIYORUZ

Başkan Karaosmanoğlu pazarda ki halkın önerilerini de dinlerken"Köylümüz inanıyorum ki şu anda gerçekten milletin efendisi olmuştur. Bizler çalışma heyecanımızı ve gücümüzü bu ülkenin gerçek sahibi köylümüzden ve halkımızdan alıyoruz. Onun için tek amacımız köylümüzün mutlu olduğunu görmektir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu İsmail Ünal Kandıra Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title