Haberler

Başkan Kerimoğlu'da Kurs Çalışmalarına Katıldı

Güncelleme:

Kursiyerlerin Türk Sanat Müziği konserine şarkı söyleyerek eşlik eden Başkan Kerimoğlu, ritim gurubuyla da sahneye çıkarak tef çaldı.

Bakırköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ve Gönüllü Çevreciler Sosyal Yardımlaşma Derneği işbirliği ile Bakırköy Belediyesi İspirtohane Kültür Merkezi'nde yaklaşık 500 Bakırköylünün katılımıyla sürdürülen kurs çalışmalarına Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da katılarak kursiyerlerle beraber şarkı söyledi, tef çaldı.

Kurs kapsamında çoğunluğu 50 yaşın üzerindeki kursiyerlere; ritim, dans, tiyatro, el becerileri, iletişim dersleri veriliyor.

Başkan Kerimoğlu; kurs çalışmalarının kursiyerlere ruhsal ve fiziksel yönden de iyi geleceğini ifade ederek çalışmalara ellerinden gelen tüm desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu kursların Salı ve Çarşamba günleri İspirtohane Kültür Merkezi'nde yapıldığı ve dileyen Bakırköylünün kurslara katılabileceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Kerimoğlu Bakırköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title