Haberler

Başkan Karaosmanoğlu'ndan Hyundai Assan'a Ziyaret

Güncelleme:

Alikahya'da bulunan Hyundai Fabrikası'nı ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, fabrika yönetimi ve çalışanlarla bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Alikahya'da bulunan Hyundai Assan Fabrikası'nı ziyaret etti. Üretim Direktörü Ku Yong Jung ve İdari İşler Direktörü Youngkuk Kim tarafından karşılanan Başkan Karaosmanoğlu'na Başkan Danışmanı Gültekin Görüm de eşlik etti.

"EMEKÇİNİN HİZMETKÂRIYIZ"

Kocaeli genelindeki fabrika ve iş yeri ziyaretlerine ziyaretler gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Hyundai Fabrika yönetimi ve çalışanlarla bir araya geldi. Emeğin kutsal olduğunu dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, "Kendimizi emekçinin hizmetkârı olarak görüyoruz. Kocaeli halkına hizmet etmek için bu görevi üstlendik. Biz de halkımızın işçisiyiz" dedi.

"YABANCI YATIRIMI ÖNEMSİYORUZ"

Yabancı yatırımların Kocaeli için kazanç olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, yeni yatırım alanların oluşması için kolaylıklar sağladıklarını belirtti. Fabrikanın çalışma alanlarını gezen Başkan Karaosmanoğlu, "Yabancı yatırımları önemsiyoruz. Kent halkına yeni çalışma alanları doğuyor" diye konuştu.

KOCAELİ'DE ÜRETİLİYOR 30 ÜLKEYE İHRAÇ EDİLİYOR

Hyundai Assan İzmit Fabrikası, Türkiye ve başta Avrupa olmak üzere yakın bölgelerdeki tüm pazarlar için 1997 yılı Temmuz ayından bu yana üretim gerçekleştiriyor. Bugüne kadar 400 binin üzerinde araç üreten Hyundai Assan Fabrikası'nda saatte ortalama 22 araç üretiliyor ve günlük toplam üretim yaklaşık 400 adedi buluyor. Bazı modelleri, başta Almanya, Fransa, İtalya, İspanya ve Portekiz gibi ülkelerin aralarında bulunduğu Avrupa ülkeleriyle birlikte Orta Doğu ve Kuzey Afrika dahil olmak üzere yaklaşık 30 ülkeye sadece Türkiye'den ihraç ediliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Hyundai Assan Alikahya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title