Haberler

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze STM'yi Ziyaret Etti

Güncelleme:

Gebze'deki Sivil Toplum Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, burada sivil toplum temsilcileriyle bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze'de bulunan Sivil Toplum Merkezi'ni ziyaret etti. Burada sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerine katılan Başkan Karaosmanoğlu, çocuklarla satranç oynadı.

STK'LARI ÖNEMSİYORUZ

Kocaeli halkının her zaman hizmetkarı olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, halka daha iyi hizmet götürülmesi açısından Sivil Toplum Kuruluşları'nı (STK) önemsediklerini vurguladı. Sivil Toplum Kuruluşları'nın demokrasinin beşiği olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, "İzmit'ten sonra Gebze'de hayata geçirdiğimiz Sivil Toplum Merkezi de sizin emrinizdedir. Buradan toplantılarınızda ücretsiz bir şekilde yararlanabilirsiniz'' şeklinde konuştu.

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU'NA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Öte yandan ziyarette Kocaeli ili Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası Taşköprülüler Derneği Başkanı Ali Osman Kılcan, 16 Haziran'd yapılan 2. Dümbüldek Suyu festivali ve Kocaeli Taşköprü Yöre Kültürü Tanıtımına verdiği desteklerden dolayı Başkan Karaosmanoğlu'na plaket verdi.

TÜM HİZMETLER ÜCRETSİZ

Gebze'deki Sivil Toplum Merkezi, Gebze Belediyesi ile Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nin hemen yanındaki Büyükşehir Hizmet Binası'nda yer alıyor. 8 katlı binanın 6, 7 ve 8. katları Sivil Toplum Merkezi'ne ayrıldı. Burada en büyüğü 105 kişi kapasiteli 7 adet salon ile hizmet veriliyor. 4 personelin görev yaptığı merkezde ücretsiz olarak çay ve su ikramı da yapılıyor. Sivil Toplum Merkezi, 800'ün üzerinde derneğin yer aldığı Gebze, Dilovası, Darıca ve Çayırova bölgesine hitap ediyor.​

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Çayırova Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title