Haberler

Başkan Kadir Topbaş'tan Yeni Metro Hattı Müjdesi

Güncelleme:

İstanbul'a hizmet veren metro sistemine, 18 İstasyonlu "Bakırköy-Avcılar-Esenyurt-Beylikdüzü-Büyükçekmece" metro hattı da ilave oluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, İstanbullulara yeni bir metro hattı müjdesi verdi. Aktif olarak 141.5 km Raylı Sistem hattı ile İstanbul'a hizmet veren metro sistemine, 25 km. uzunluğunda, 18 İstasyonlu, Bakırköy-Avcılar-Esenyurt-Beylikdüzü-Büyükçekmece (TÜYAP) Metro Hattı da ilave oluyor.

2017'DE HİZMETE ALINACAK

Proje çalışmaları tamamlanan, yapım ihalesi hazırlıkları da son aşamada olan Bakırköy-Avcılar-Esenyurt-Beylikdüzü-Büyükçekmece (TÜYAP) Metro Hattı; Bakırköy-İncirli'den başlayıp, Bakırköy-Küçükçekmece arasında D-100 Karayolu kuzeyindeki yerleşimlerin içerisinden geçerek, Küçükçekmece'den sonra ise D-100 Karayolu koridorunu izleyerek Beylikdüzü'nde bulunan TÜYAP Fuar Merkezi'nin önünde sonlanacak. Bakırköy - Beylikdüzü Metro Hattı ile saatte tek yönde 45 bin yolcu taşınacak. Bakırköy-Avcılar-Esenyurt-Beylikdüzü-Büyükçekmece (TÜYAP) Metro Hattı'nın 2017 yılında hizmete alınması hedefleniyor.

MÜJDEYİ TOPBAŞ VERDİ

Hattın müjdesini veren Başkan Topbaş, Bakırköy/İncirli-Sera-Kocasinan-Zafer- Çobançeşme-Sefaköy-Cennet-Küçükçekmece- Avcılar Park-Reşitpaşa-Avcılar Üniversite- Cihangir-Ambarlı - Haramidere -Yakuplu - Beylikdüzü/Esenyurt-Beylikdüzü Toplu Konutlar- Büyükçekmece (TÜYAP) duraklarından oluşan 25 kilometrelik hattın yapımıyla metrobüs yoğunluğunun ortadan kalkacağını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Bakırköy Esenyurt Avcılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

refsdsfdsdf@hotmail.com:

PİLİN BİTTİ TOBAŞ SENİ SEVERİM AKP DEN AYRILDA GEL YOKSA TARİHİN TOZLU SAYFALARINDASIN SARIGÜL GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

15
14
yanıtYanıtla
Taşkın ÖMEROĞLUtaskin@staroyun.com.tr:

durmak yok yola devam,kim ne derse desin icraat yapan her zaman önde gerisi boş,onlar hayal kursun sen icraata devam et başkan biz çalışanın yanındayız,sizi ve bizi kimse yıldıramaz.

15
10
yanıtYanıtla
adamBulumen@hotmail.com:

buda bişeymi chp heryere ağaç dikecek bide ahır yapacak

17
1
yanıtYanıtla
Vatanımk-ral53@hotmail.com:

Helal olsun Sn Topbaş. Hakikaten hizmet nedir öğretiyor. Belediyeler Başkanlığını boş vermemişler. İstanbul'u gerekli değeri verdiğiniz için teşekkür etmek gerekir.

10
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title