Haberler

Başkan Kadir Kara, Basketbol Yerel Liginin Açılışına Katıldı

Güncelleme:

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Tosyalı Spor Salonunda düzenlenen 2014-2015 Basketbol Yerel Liginin açılış törenine katıldı.

Basketbolun Osmaniye'de önemli bir gelişme kaydettiğini ifade eden Başkan Kara, ileriki yıllarda Osmaniye Bayan Basketbol Takımının bu gençlerden bir araya geleceğine inandığını söyledi.

Başkan Kadir Kara, "Sporun çocukların gelişiminde çok önemli bir yerinin olduğunu uzmanlar devamlı söylüyor. Bu gençlerimizin, bu çocuklarımızın burada spor için bir araya gelmeleri çok önemli. Hem burada spor yapıyorlar, hem kendilerini geliştiriyorlar. Bayan basketbol takımımız Osmaniye'de basketbola büyük bir ivme kazandırdı. Bizler de Osmaniye Belediyesi olarak amatör sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu lige katkısı olan başta Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Ökkeş Demir Beyi ve Osmaniye Basketbol İl Temsilcisi Cengiz Akbaş Beyi tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu. Daha sonra ise Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından sporculara eşofman takımı dağıtıldı.

Basketbol İl Temsilcisi Cengiz Akbaş ise kendilerine destek veren Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Ökkeş Demir ve müdürlük çalışanlarına teşekkür etti. Bu yıl basketbol yerel liginde çeşitli yaş kategorilerinde bayanlarda 13, erkeklerde 17 olmak üzere toplam 30 kulüp takımının mücadele vereceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Kara Osmaniye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title