Haberler

Başkan Kadıoğlu Mazbatasını Aldı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 3’ncü dönem için mazbatasını alarak zaferini ilan etti.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 3'ncü dönem için mazbatasını alarak zaferini ilan etti.

Esenyurt'ta 2004 yerel seçimleri, 2009 yerel seçimleri ve 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'nin adayı olarak rakiplerinin karşısına çıkan Başkan Kadıoğlu en yakın rakibine 42 bin oy fark atarak yeni bir zafere imza attı.

Yeniden Esenyurt Belediye Başkanı olarak Esenyurt Caner Mert Kapalı Spor Salonu İlçe Seçim Kurulu 1'nci Başkanı Hakim Nermin Sürücü'den mazbatasını alan Başkan Kadıoğlu, mutluluğunu sevenleri ve çalışma arkadaşlarıyla fotoğraf çektirerek kutladı. Başkan Kadıoğlu, mazbatasını teslim almaya AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, parti yöneticileri, meclis üyeleri ve başkan danışmanlarıyla birlikte gitti.

TEBRİK İÇİN YOĞUN KATILIM DİKKAT ÇEKTİ

Başkan Kadıoğlu, Esenyurt 'ta hizmet yolunda çalışmaya, vatandaşların gelişmiş ve modern bir kentte yaşaması için hız kesmeden çaba göstermeye devam edeceğini ifade etti.

İlçe Seçim Kurulu'ndan dün mazbatasını alan Kadıoğlu, başkanlık makamında kurum ve kuruluşlar, dernekler ve vatandaşların tebriklerini kabul etmeye başladı. Esenyurt Belediyesi Başkanlık makamına akın akın gelerek Necmi Kadıoğlu'nu tebrik eden vatandaşların yoğunluğu gözlerden kaçmadı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necmi Kadıoğlu Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title