Haberler

Başkan İmamoğlu Mazbatasını Aldı

30 Mart Yerel Seçimleri'nde Beylikdüzü Belediye Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu, mazbatasını törenle aldı.

30 Mart Yerel Seçimleri'nde Beylikdüzü Belediye Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu, mazbatasını törenle aldı. Vatandaşlar, Başkan İmamoğlu'nu yoğun ilgiyle karşılayarak, başarılar diledi.

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu, mazbatasını törenle aldı. Beylikdüzü İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'na eşi Dilek Kaya İmamoğlu, yeni seçilen meclis üyeleri, partililer ve kalabalık bir vatandaş grubuyla gelen Başkan İmamoğlu, Beylikdüzü İlçe Seçim Kurulu Başkanı Aykut Güzel Tunç'un elinden belediye başkanlık mazbatasını aldı.

Burada yaptığı kısa konuşmada Beylikdüzü'ndeki seçim atmosferinin çok demokratik bir ortamda ve huzur içerisinde geçtiğini dile getiren Ekrem İmamoğlu, bu ortamın yaşanmasında diğer adayların da payının olduğunu ifade etti. Belediye başkanlık mazbatasını ilçede yaşayan tüm vatandaşlar adına aldığını dile getiren İmamoğlu, "Sorumluluğumuz çok büyük. Allah beni, oy veren vermeyen tüm halkımıza mahcup etmesin" diye konuştu. Destek vermeye gelen vatandaşlar da, İmamoğlu'nu tebrik etti ve bundan sonra da tüm çalışmalarında destek olacaklarını dile getirdi.

Destek için gelen vatandaşlarla ve çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet eden Başkan İmamoğlu, desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti. Başkan İmamoğlu ile birlikte meclise girmeye hak kazanan CHP'li belediye meclis üyeleri de mazbatalarını aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title