Haberler

Başkan Gümüş, Şampiyon Sporcularla Kahvaltı Yaptı

Güncelleme:

Menteşe Belediye Başkanı, Denizli'de düzenlenen 21. Pamukkale Karate Şampiyonasında 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya alarak gururumuz olan Menteşe Belediyespor Karate takımı sporcuları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kültürevi'nde düzenlenen kahvaltıda sporcuları tek tek kutlayan Başkan Gümüş, "Sporcularımız ile gurur duyuyoruz. Denizli'de düzenlenen 21. Pamukkale Karate Şampiyonasında, altın, gümüş ve bronz madalya alarak ilçemizin ismini karate sporunda başarıyla duyurdular. 14 farklı ilden gelen 620 sporcu arasından şampiyon olmak çok önemli bir başarı. Çocuklarımız Akçaova Mahallemizde yaşıyor. Bu başarı Kırsal mahallelerimiz de yaşayan, yani köy çocuklarımızın başarısı. Sporcularımızı, ailelerini ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kahvaltıda şampiyon sporcular ile sohbet eden Başkan Gümüş, başarılarından dolayı sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Destek ve katkıları nedeniyle Başkan Gümüş'e teşekkür eden Antrenör Kadir Yılmaz, daha çok başarılar elde ederek, Menteşe'nin karate sporunda ismini uluslararası şampiyonalarında duyurmak istediklerini belirtti.

Kahvaltı sonrası şampiyon sporcular, Başkan Gümüş'e bir gösteri maçı da yaptılar.

14 ilden 620 sporcunun katıldığı Şampiyonada Menteşe Belediyespor Takımı sporcuları Efekan Dalgıç ve Batuhan Turgut (Altın Madalya), Göksu Çelik (Gümüş Madalya), Hüsnü Gökçe, Büşra Çakmak ve Öykü Naz Elmas (Bronz Madalya) aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Pamukkale Denizli Gümüş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title