Haberler

Başkan Ergün Vatandaşla İç İçe

Güncelleme:

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında Çarşı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Esnaf ve vatandaşlarla tokalaşan ve birlikte çay içen Başkan Ergün, çocuklara da harçlık dağıttı. Her hafta Cuma programını bir ilçe ya da mahallede yaptığını belirten Başkan Ergün, "Esnafımızla, vatandaşımızla iç içe olmak, onların sorunlarını dinlemek ve bu sorunları yerinde çözmek için bu ziyaretlerimizi aralıksız sürdüreceğiz" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Çarşı Mahallesi ziyaretine MHP Manisa Milletvekilleri Sümer Oral, Erkan Akçay, MYK Üyesi Mustafa Enöz, TBMM 21. Dönem MHP Manisa Milletvekili Hüseyin Akgül, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Proje-Etüt Dairesi Başkanı Müge Kuğu, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Serpil Çakır, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu eşlik etti.
Çocuklar harçlıkla sevindirildi

Aşçı Mehmet Akgül'ün lokantasında öğle yemeği molası veren Başkan Ergün'e Bedesten Meydanı esnafı büyük ilgi gösterdi. Esnafla uzun uzun sohbet eden ve hayırlı işler dileyen Başkan Ergün, Manisa'nın büyümesine ve gelişimine esnafın katkısının büyük olacağını ifade etti. Öğle yemeğinin ardından Cuma namazı için Çeşnigir Camii'ne hareket eden Başkan Ergün, bitpazarı esnafıyla selamlaştı, hayırlı Cuma'lar diledi. Cuma namazının ardından Başkan Ergün, kendisini cami çıkışında bekleyen çocuklarla sohbet etti, harçlık dağıttı

Vatandaşlarımızı dinliyoruz sorunları yerinde tespit ediyoruz

Esnaflar Parkı içerisinden vatandaşları selamlayarak yürüyen Başkan Ergün, park çevresindeki esnafların çay teklifini geri çevirmedi. Esnaflarla uzun uzun sohbet eden Başkan Ergün, kendisine iletilen sorun ve şikayetleri de dinledi. İletilen sorunları tek tek not ettiren Başkan Ergün, her hafta Cuma programını bir ilçe ya da mahallede yaptığını belirterek, "Esnafımızla, vatandaşımızla iç içe olmak, onların sorunlarını dinlemek ve bu sorunları yerinde çözmek için bu ziyaretlerimizi aralıksız sürdüreceğiz" dedi.
Emekliler Otoparkı'nda sona doğru
Çay molasının ardından esnafı selamlamaya devam eden Başkan Ergün, Emekliler Otoparkı'nda da incelemelerde bulundu, bölgedeki taksi durağının yeni yerleşkesinin nereye yapılacağı konusunda Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz ile görüş alışverişi yaptı. Otoparkın peyzaj düzenleme çalışmalarının hızlandırılması ve duvar kaplamalarının yapılması konusunda Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu'na talimat veren Ergün, Manisa'ya yaraşır güzellikte bir otoparkı daha kente kazandıracaklarını söyledi.

Kanalizasyon mağduru vatandaşa destek sözü

Esnaf ziyareti sırasında ikamet ettiği Şehitler Mahallesi'ndeki evini kanalizasyon suları basan Murat Toka, Başkan Ergün'ün yanına gelerek, yaşadığı sıkıntıları anlattı, yardım istedi. Konu ile ilgili MASKİ'de yaptıkları yönetim kurulu toplantısında konuyu gündeme getirdiğini, Çarşamba günü yapılacak olan Encümen Toplantısı'nın ardından gerekli desteğin verileceğini belirten Başkan Ergün, "Encümen kararının çıkmasıyla birlikte üzerimize düşeni yapacağız. Bundan şüphen olmasın. Bir kez daha yaşanan baskın nedeniyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Başkandan lostracıları sevindiren açıklama

Başkan Ergün, Cuma ziyaretini Yenihan önündeki lostracılarla noktaladı. Ayakkabı tamir ve boyası yapan lostra esnafı, Başkan Ergün'den kentin belirli noktalarında 2 ya da 3'lü yer talebinde bulundu. Yerel seçimler öncesi kendilerine verdiği sözü unutmadığını belirten Başkan Ergün de, konu ile ilgili çalışma başlattıklarını, kentin belirli noktalarında lostracılara yer verileceğini söyledi. Açıklama esnaf tarafından sevinçle karşılandı. Lostracılar, destekleri nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Mustafa Enöz Erkan Akçay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
title