Haberler

Başkan Edebali'den Bursaspor Yönetimine Ziyaret

Güncelleme:

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursaspor Başkanlığı'na seçilen Ali Ay ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Bursaspor Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, " Bursaspor'umuzda olağanüstü genel kurulla göreve gelen Ali Ay Başkanımız ile yönetimimize tebrik ve desteklerimizi iletmek için buradayız. Şehrin en önemli ortak değeri Bursaspor'un elde ettiği başarılar da başarısızlıklar da şehrin ortak sevinci ve hüznüdür. Bursaspor, sportif faaliyetlerin yanında özel bir markayı taşıyan ortak bir kültürdür. Şehrin ismini temsil eden kulübümüzün her zaman yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz" dedi.

'BURSASPOR'UMUZUN YANINDAYIZ'

Gerçekleşen olağanüstü kongreyi de değerlendiren Başkan Edebali, "Değişimler doğaldır, bu değişim de Bursaspor'umuz için olumlu oldu. Bursaspor'un, yeni yönetimiyle yakaladığı sinerjiyle başarılı olacağına eminim. Şampiyonluk kazanmış, 5. büyük olmuş bu takımın hedefleri de büyük olmalı, tekrar başarılı günlerine geri dönmelidir. Bu başarıların yeni yönetimle yakalanacağına inancımız tam. Başkanımıza ve yönetim kuruluna başarıların devamını dilerken her zaman desteğimizle birlikte olduğumuzu bilmelerini isteriz" diye konuştu.

BAŞKAN EDEBALİ'YE TEŞEKKÜR

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Bursa'da çok güzel bir sinerji oluştu. Taraftarımız, iş adamlarımız ve şehir yöneticilerimiz bize güveniyorlar. Birlik ve bütünlük ruhuyla Bursaspor'umuzu beraber başarıya ulaştıracağız. Yıldırım'ın gücünü bizlere hissettiren ve desteklerini esirgemeyen Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Edebali'ye camiamız adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Hakkı Edebali Özlüce Tesisleri Bursaspor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title