Haberler

Başkan Dündar'a "Dan" Diploması

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret eden Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, judo sporuna verdiği destekler için Dündar’a teşekkür plaketi ve “dan” diploması verdi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret eden Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, judo sporuna verdiği destekler için Dündar'a teşekkür plaketi ve "dan" diploması verdi.

Türkiye Judo Federasyon Başkanı Fatih Uysal, Federasyonun Yerel Yönetimlerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Osmangazi Belediyespor Kulübü Müdürü Ömer Hançer, Osmangazi Belediyespor Kulübü Genel Sekreteri Cihat Yusufoğlu ile birlikte Başkan Dündar'ı makamında ziyaret etti. Seçimleri kazanarak Osmangazi'de üst üste ikinci kez seçilmesinden dolayı Başkan Dündar'ı tebrik eden Uysal, "Sporun her branşında olduğu gibi, judoya da yapmış olduğunuz katkılardan dolayı sizlere teşekkür etmek istiyoruz. Osmangazi Belediyespor Kulübü çatısı altında faaliyet gösteren judo takımı sporcuları, gerek ulusal, gerek uluslar arası müsabakalarda elde ettikleri başarılarla bizlerin göğsünü kabartıyor. Bu başarıda sizlerin de katkısı çok büyük. Bu desteğin bundan sonra da süreceğine olan inancımız tam" dedi.

Judo Federasyon Başkanı Uysal, ziyaretin sonunda Başkan Dündar'a, verdiği desteklerden dolayı bir teşekkür plaketi ve dan diploması sundu. Uysal, "Yönetim kurulu olarak judoya katkılarınızdan dolayı sizleri kutlamak, aynı zamanda sembolik de olsa sizlere judoda en üst seviye olan 1. (Sho) dan diploması takdim etmek istedik. Bundan sonra sizler de judo ailesinin diplomalı ve kartlı bir ferdisiniz" şeklinde konuştu.

Judo Federasyonu Başkanını ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, "Osmangazi Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi spora ve sporcuya büyük önem veriyoruz. Bu jestinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Osmangazi Belediyespor olarak 33 farklı branşta spora destek veriyoruz. Bir çok sporcumuz da, milli takımlarda ülkemizi başarıyla temsil ediyor. Bayan judo takımımız, önümüzdeki sezon Türkiye Judo Süper Ligi'nde, Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediye, İzmir Büyükşehir Belediye, Kocaeli Büyükşehir Belediye gibi birbirinden zorlu rakipler ile mücadele edecek. Ümitler Avrupa, Avrupa Gençlik Olimpiyatları ikincisi Rabia Şenyayla, Avrupa Şampiyonası 3'üncü Melisa Çakmak ve İlayda Seyis gibi milli sporcularımızda, Türkiye'yi uluslararası arenada başarıyla temsil ediyor" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Dündar Fatih Uysal Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title