Haberler

Başkan Demircan, Filinta Dizisinin Setini Ziyaret Etti

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, TRT’de yayınlanan “Filinta” adlı dizinin Kocaeli’ndeki çekim setini ziyaret etti.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, TRT'de yayınlanan "Filinta" adlı dizinin Kocaeli'ndeki çekim setini ziyaret etti. Konu itibariyle dizinin Beyoğlu'nda geçmesinden büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Demircan, "Diziyi çok başarılı buluyor ve ilgiyle izliyorum" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, TRT'nin izlenme rekorları kıran 'Filinta' dizisinin Kocaeli'ndeki Avrupa'nın en büyük çekim setini ziyaret etti. Çekim alanlarını dolaşıp, dizi ekibiyle sohbet eden Başkan Demircan, Filinta dizisinin Beyoğlu ve Beyoğlu Belediyesi açısından çok kıymetli ve anlamlı olduğunu belirtti.

"FİLİNTA BEYOĞLU'NU GÜNDEMDE TUTUYOR"

"Diziyi çok başarılı buluyor ve ilgiyle izliyorum" diyen Demircan, "Elbette Türkiye'de birçok dizi çekiliyor. Hepsini hayranlıkla izliyoruz. Filinta dizisi gibi Muhteşem Yüzyıl, Diriliş dizileri de tarihi anlatıyor ama bu dizi, konusu itibariyle sürekli Galata'da, Karaköy'de yani Beyoğlu'nda geçen bir dizi. Dolayısıyla sürekli ilçemizi gündemde tutuyor. Beyoğlu Belediye Başkanı olarak bizim manevi mirasımıza yüklenmiş, orada yaşananları semaya aktaran bu dizi setini ziyaret edip, emek verenleri tebrik etmek istedim" dedi.

Yaklaşık 2 saat sette kalan Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, çok daha güzel hizmetlerin ve güzel hikayelerin bu ekipten çıkacağına inandığını sözlerine ekleyerek çekim setinden ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Misbah Demircan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Oktay Sunak:

Cumanız hayrolsun. Belediye başkanı ziyaret ettiğinde çok iyi ifade etmiş, bütün söylediklerine katılıyorum. Manevi mirasımıza, adetlerimize, geleneklerimize ve en önemlisi geçmişimize sahip çıkalım. Diziyi televizyonum olmadığı için ilk baştan itibaren izleyememiştim, şimdi öyle bir sorunum kalmadı çok şükür. Salı akşamları yapılabilecek daha iyi bir şey yok benim için, filinta izlemek insanın ufkunu açıyor.

2
0
yanıtYanıtla
pelin demir:

filinta dizisi yayınlandığı her hafta sosyal medya da gündem olmayı başarıyor bunu da kaliteli bir iş yapmalarına borçlular , ciddi anlamda emek verildiğini anlıyor insan izlerken, yurt dışına da satışları başlamış çok sevindim bu habere çünkü yabancı dizilerden bir farkı yok kalite olarak

2
0
yanıtYanıtla
SİNAN KOCA:

filinta dizisi kesinlikle şimdiye kadar yapılmış en iyi osmanlı dizisi, bir kere türkiye de yapılmamışı yaptı ve osmanlı yı polisiye olarak bizlere izletiyor, her hafta zaten sinema filmi izliyormuşuz gibi çekimler ve sahneler harika, beğenerek izliyoruz

2
0
yanıtYanıtla
Orhan Nemit:

Yüce cihan devletini konu alan diziler yapıldı yapılmasına ama hiç biri böyle olmadı. Ben diziyi izlerken bir tabloya bakıyormuşum hissine kapılıyorum. O kadar özenli çekiliyor ki, atmosferler o kadar etkileyici ki kendimi o dönemde yaşıyormuş gibi hissediyorum.

2
0
yanıtYanıtla
Yağmur Kocatürk:

Koskoca belediye başkanı gitmiş sete, ne kadar onur verici bir şey. Devlet büyüklerimiz, yurt dışından önemli insanlar gidip seti ziyaret ediyorlarsa ortada gerçekten iyi yapılmış bir iş vardır. Ben izlerken hayran kalıyorum, şimdiye kadar hiç bir bölümü kaçırmadım.

2
0
yanıtYanıtla
gezgin77:

Filinta dizisi şimdiye kadar yapılmış en iyi osmanlı dizisi kesinlikle neydi o öyle bir odada tüm bölümde cariye dedikodularının geçtiği diziler, birde filinta ya bakın her bölüm sinema filmi tadında

2
0
yanıtYanıtla
taner kuklacı:

filinta dizisinde olaylar cesurca işleniyor, tarihimizin ve ecdadımızın yaşadığı zorlukların bu denli iyi senaryoyla bize aktarılması Türkiye den de kaliteli bir yapım çıkabiliyormuş dedirttiriyor cidden.

1
0
yanıtYanıtla
İlker Deniz:

Herkese hayırlı cumalar, diziyi izleme nedenim Osmanlı''yı göstermesi. Taraflı göstermiyor herkes görsün işte gerçek Osmanlı bu. . bütün dünya tanısın ve saygı duysun. Ne mücadeleler vermişiz.

1
0
yanıtYanıtla
İlker Deniz:

Sete gidip o atmosferi görmeyi çok isterdim. Sayın belediye başkanı gidince eminim çok mutlu olmuşlardır. Kurtlar Vadisi''nin yönetmeni de ekibe katıldı tam oldu, ben ilk duyduğumda çok sevinmiştim. İnşallah uzun yıllar sürer dizi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title