Haberler

Başkan Çetinkaya, Kariyer Gününde Liseli Öğrencilerle Söyleşi Yaptı

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Mavikent Mustafa-Ayşe Acarbulut Anadolu Lisesinde düzenlenen kariyer gününe katıldı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Mavikent Mustafa-Ayşe Acarbulut Anadolu Lisesinde düzenlenen kariyer gününe katıldı.

Başkan Hüsamettin Çetinkaya, söyleşide hayatı ve kariyeriyle ilgili öğrencilere bilgi verdi. Kendisinin zor şartlar altında eğitimini tamamladığını anlatan Çetinkaya, yüksek öğrenimde ise hayal değil farklı bir alanda okumak zorunda kaldığını, ancak daha sonra okuduğu üniversiteyi severek dereceyle tamamladığını söyledi.

Üniversiteyi bitirdikten sonra yaşamın zorluklarına göğüs gerdiğini ifade eden Çetinkaya, "Bizim zamanımızda istediğimiz her türlü olanağa ulaşmak mümkün değildi. Ama insan hedef belirler, varmak istediği noktaya odaklanırsa bunu başarıyor. Ben hayatım boyunca yaptığım tüm işleri severek ve en iyisini yapmaya çalışarak yaptım. Bunun karşılığı olarak da her işte başarıyı elde ettim. Sizlere de tavsiyem kendinize hedef koyun, başarılı olmak için çalışın mutlaka başarılı olursunuz" dedi.

Bir süre eğitimci olarak hayatını sürdürdükten sonra siyasete atıldığını anlatan Çetinkaya, siyasette konuşulan ve yapılanların aynı olmasının insanların gözünde önemli olduğunu vurguladı.

Çetinkaya, "Ben siyaset hayatımda da insanlara ne vaatlerde bulunduysam, ne söz verdiysem yapmaya çalıştım. Bunun karşılığı da bugüne kadar hiç kimseye nasip olmayan Kumluca'da dört dönem üst üste belediye başkanı seçildim. İnşallah ilçemiz için, halkımız için güzel hizmetler yapmışızdır ve yapmaya da devam ederiz" diye konuştu.

Başkan Hüsamettin Çetinkaya, söyleşinin sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Kaynak: AA / Güncel

Hüsamettin Çetinkaya Mavikent Kumluca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title