Haberler

Başkan Çerçioğlu'ndan Nazilli'de Hafta Sonu Mesaisi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli’de bir dizi ziyaretlerde bulunarak hafta sonu mesaisi yaptı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli'de bir dizi ziyaretlerde bulunarak hafta sonu mesaisi yaptı.

Hafta sonlarında vatandaşların arasında olmayı ve yurttaşların sorunları ile bire bir ilgilenmeyi tercih eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bu hafta sonunu Nazilli'ye ayırdı. Çerçioğlu'nun Nazilli'deki ziyaretlerine, İlçe Başkanı Ali Deveci, Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Büyükşehir Belediye Encümen Üyesi Necmettin Ünüvar eşlik etti. İlk olarak Nazilli'ye bağlı Sevindikli Mahallesinde partililerin düğününe katılına Başkan Çerçioğlu, ardından köy muhtarı ve vatandaşlar ile sohbet edip sorunlarını dinledi. Çerçioğlu'nun bu tür ziyaretlerini bilen Sümer, Dumlupınar, Çapahasan, Sevindikli, Durasıllı, Güzelköy, Kestel, Uzunçam ve Bereketli muhtarları da bu fırsatı değerlendirerek Başkan Çerçioğlu ile uzun uzun sohbet edip sorunlarını anlattı.

Köyden Mahalleye dönüşen mahalle muhtarları bu tür ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirirken Başkan Çerçioğlu'na ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Özlem Çerçioğlu Nazilli Aydın Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title