Haberler

Başkan Bu Kez Öğretmenlerle Yürüdü

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hafta sonunda Kalabalık öğretmen gurubuyla Derince Çınarlıdere de mesire alanında yürüdü

Başkan Karaosmanoğlu'nun önderliğinde başlayan ve Kocaeli geneline yayılan sabah yürüyüşleri tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın üç günü Başkan İbrahim Karaosmanoğlu'nun katıldığı yürüyüş programları kentin değişik yerlerinde gerçekleştiriliyor. Yürüyüşe katılan binlerce kişi bir yandan spor yaparken diğer yandan da Başkan ile sohbet etme imkânı buluyor. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu'nun bu hafta ki konukları öğretmenlerdi. Yüzlerce öğretmen Başkan ile birlikte Derince Mesire alanında yürüdü

YÜRÜYÜŞLER DOSTLUK KAPILARINI AÇIYOR

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu yıllardır haftanın üç günü vatandaşlarla birlikte sabah yürüyüşlerini gerçekleştirdiklerini bu hafta da öğretmenler günü nedeniyle öğretmenlerle yürüyüş programı düzenlediklerini kaydetti. Başkan Karaosmanoğlu" ''Sabah yürüyüşleri halkımız için dostluk kurma kapısı oluyor. Sabah yürüyüşlerimizle Kocaeli genelinde birbirini hiç tanımayan binlerce insanımızı bir araya getiriyoruz. Buralarda vatandaşlarımız hem spor yapıyor, hem de yeni arkadaşlar ediniyor. Farklı kültürlerdeki insanlar, buralarda birbirini tanıyor ve ahbaplık kuruyor'' ifadesini kullandı.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol öncülüğünde gerçekleştirilen sabah yürüyüş programına, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Şube Müdürü İmdat Akbaba, Şube Müdürü Fazilet Durmuş, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Körfez Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci, Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhterem Aktaş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Recep Özaydın ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Çınarlıdere Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title