Haberler

Başkan Ateş, 23 Nisan'da Öğrencileri Kabul Etti

Güncelleme:

Ağrı Belediye Başkanı Ercan Ateş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Murat Kız Yatılı Bölge Okulu öğrencilerini makamında kabul etti.

Ağrı'nın 100 Yıl Mahallesinde bulunan Murat Kız Yatılı Bölge Okulu Müdürü Orhan Çetrez, Okulun Öğretmenlerinden Meltem Aytekin ile öğrencilerden İrem Işık, Hicran Aydın, Neslihan Adıgüzel ve Berfin Kandemir'i makamında kabul etti.

Belediye Başkanı Ercan Ateş'e Çiçek takdim eden öğrencilere siz kendiniz birer çiçeksiniz diye hitap eden Belediye Başkanı Ercan Ateş uzun süre sohbet ettiği öğrencilere hedeflerini ve ihtiyaçlarını sordu.

Ateş, kabulde yaptığı konuşmada"Ülkemizde Ulusal Egemenliğin tecelli ettiği, Ulusal Meclisin açıldığı bu günde Dünya çocuklarına, Türkiye çocuklarına bayram armağan edildi.

Bugün bu bayramın coşku ve sevincini yaşıyoruz, Her şeyden önemlisi çok gururluyuz, Çünkü Dünyada eşi benzeri olmayan bir bayram programı; sadece Türkiye'deki çocukları değil, Dünya çocuklarını da neşeye ve sevince boğan böyle bayramların kutlanması, yaşatılması ve geleceğe taşınması son derece önem taşıyor, Bizim neslimiz, çocuklarımız, bu bayramı gelecek yıllara barış ve kardeşlik dolu mesajlarla taşıyacaklar, gururla yaşatacaklar, kendilerinden sonraki nesillere devredecekler. Bugün bunun gurur ve heyecanını hepimiz yaşıyoruz dedi.

Başkanlık koltuğuna oturan Murat Kız YİBO Öğrencisi İrem Işık Belediyenin temizlik konusunda etkin çalışma yapılmasını isteyerek ihtiyaç duyulan yerlere konteynır bırakılmasını isteyerek Temizlik İşleri Müdürüne gereken talimatı verdi. Ayrıca Ağrı Belediyesi sınırları içeresinde bulunan yeşil alanlara ve kendi okullarının bahçesine yeni parkların planlanarak yapılmasını istedi.
Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Ateş, öğrencilerin isteği üzerine okulların çevre temizliği ve park isteklerini dikkate alacağını söyledi.

Ziyarette öğrencilere Çeşitli hediyeler veren Başkan Ateş, ziyaret sonrasında birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

23 Nisan Türkiye Aydın Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title