Haberler

Başkan Altepe'ye 'Yılın Yıldızı' Ödülü

Güncelleme:

Marmara Belediyeler Birliği ve Altepe, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla 'Yılın Yıldızı' ödülüne layık görüldü.

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından bu yıl 11.'si gerçekleştirilen 'Yılın Yıldızları Ödül Töreni', YTÜ Davutpaşa Kampüsü'nde Davutpaşa Kongre Merkezi'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Öğrenci görüşlerinin değer kazandığı en prestijli öğrenci organizasyonu olarak kabul edilen '11. Yılın Yıldızları Ödül Töreni'nde, 5 bin öğrencinin oylarıyla belirlenen kendi alanlarında en başarılı isimler 'Yılın Yıldızı' ödüllerinin sahibi oldu. 'Kentsel Dönüşüme İletişim Alanında En Fazla Katkıyı Yapan Kurum' olması nedeniyle Marmara Belediyeler Birliği'ne verilen 'Rektörlük Özel Ödülü'nü Birlik Başkanı Recep Altepe alkışlar arasında aldı. Öğrencilerin takdirini kazanmanın heyecanını yaşadığını belirten Başkan Altepe, YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek'in takdim ettiği ödülden dolayı teşekkür ederek, "Bizler hedefleri olan bir milletiz ve başarılı olmaya gönüllüyüz. Gençlerimizin de başarılarıyla geleceğin yıldızları olacağına inanıyoruz" dedi.

"En büyük zenginliğimiz kardeşliğimizdir"

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Yıldız Teknik Üniversitesi'nin ülkenin yönetiminde önemli görevlerde bulunan öğrenciler yetiştirdiğine değinerek, "Üniversiteler bilgi üretmenin metodlarının öğretildiği yerlerdir. Öğrencilerimiz ileriki yaşlarda yapmadıkları için pişmanlık duyacaklar. Günümüzde en büyük güç bilgidir. Türkiye'nin bugününde gençler tavırlarıyla yol gösterici konumundadır. Bizim en büyük zenginliğimiz kardeşliğimizdir. Ayrım yapmadan insan olarak birbirimizi sevmeliyiz" dedi. Bakan Yazıcı, insanlar arasındaki iletişimin önemine de dikkat çekerek, YTÜ Rektörü İsmail Yüksek ile İşletme Kulübü Başkanı Erdem Durmaz'a organizasyondan dolayı plaket verdi.

"Bugün gündemi takip eden gençler, yarın gündemi belirleyecekler"

YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, "Ülkemizin geleceği gençlerimizin düşüncelerinde saklıdır" diyerek üniversite öğrencilerinin başarılı çalışmalarıyla dikkat çektiğini ifade etti. Gençlerin ülkenin geleceğine yön verecek seçilmiş bireyle olduğunu söyleyen Yüksek, "Gençlerimiz ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeleri, çok yakından takip ediyor. Bugün gündemi takip edenler, yarın gündemi belirleyecekler. Bu nedenle gelecekle ilgili planlama yapan tüm kişi ve kurumlar gençlerimizin tercihlerine değer vermeli ve iyi yorumlamalılar. Öğrencilerimde gurur duyuyorum" diye konuştu.

Yüksek, öğrencilerin özgür iradeleriyle gerçekleştirdikleri faaliyetleri önemsediğini vurgulayarak, bu faaliyetlerin öne çıkarılması noktasında herkesin sorumluluk alması gerektiğine işaret etti.

İşletme Kulübü Başkanı Erdem Durmaz ise kulübün çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek amatör ruhla çalışan öğrencilerle faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade etti.

Özel ödüller sahiplerini buldu

Oyuncu Bülent Çolak'ın sunduğu program Boğaziçi Caz Korosu'nun konseriyle renklendi. Çolak koroya, Rektörlük Özel Ödülü'nü verdi. Daha sonra medya ve sanat camiasından, sporculara, ekonomistlerden şirketlere ve sivil toplum kuruluşlarına kadar 32 dalda ödül sahibini buldu.

2012 yılının en iyilerinin ödüllerine kavuştuğu gecede, en beğenilen sporcu ödülünü voleybolcu Neslihan Darnel kazandı. 2012 yılının kadın dizi oyuncusu ödülünü alan Meryem Uzerli de ödülünü aldığında çok mutlu olduğunu ifade etti. 2012 yılında en beğenilen spor programı ödülünü NTV Spor'daki %100 Futbol programıyla Rıdvan Dilmen kazandı. 2012 yılının en beğenilen kadın tiyatro oyuncusu ödülünü Ayça Bingöl alarak gençlerin tiyatroya ilgisinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. 2012 yılında en beğenilen show programı ödülünü Rektör Yüksek'ten alan Beyazıt Öztürk sempatik tavırlarıyla dikkat çekti ve öğrencilere okulda bir söyleşi yapma sözü verdi.

En beğenilen kadın şarkıcısı ödülüne Sıla layık görüldü. 2012'de en beğenilen reklam filmi ödülünü Anadolu Efes basketbol takımının tanıtım reklamı; 2012'de en beğenilen sosyal sorumluluk projesi ödülünü TTNET İnternetle Hayat Kolay projesi kazandı. 2012 yılında en beğenilen banka ödülü Türkiye İş Bankası'na giderken, 2012 yılında en beğenilen erkek şarkıcı ödülünü, Mehmet Erdem kazandı.

2012 yılında en beğenilen iş adamı ödülü Ali Ağaoğlu'nun oldu. 2012 yılında en beğenilen radyo programı Matrax'ın olurken; 2012 yılında en beğenilen kültür sanat programı ödülü Şeffaf Oda programı ile Güneri Civaoğlu'nun oldu. 2012 yılında en beğenilen erkek dizi oyuncusu ödülünü Kıvanç Tatlıtuğ aldı. 2012 yılında en beğenilen iş kadını ödülünü Hanzade Doğan Boyner kazanırken; 2012 yılında en beğenilen şirket ödülüne ise Türk Hava Yolları (THY) sahip oldu. 2012 yılının en beğenilen TV kanalı ödülü Star TV'ye verilirken; en beğenilen yazar ödülü ise Ahmet Ümit'in oldu. 2012 yılında en beğenilen gazete ödülüne Habertürk layık görülürken, 2012 yılında en beğenilen köşe yazarı ödülü ise Can Dündar'ın oldu. 2012 yılında en beğenilen kadın sinema oyuncusu ödülü Fahriye Evcen'e layık görülürken, en beğenilen erkek sinema oyuncusu ise Kenan İmirzalıoğlu'nun oldu. 2012 yılında en çok beğenilen radyo kanalı ödülü Power FM'e verilirken, 2012 yılında en beğenilen dizi film ödülü İşler Güçler dizisinin oldu. 2012 yılında en beğenilen sivil toplum kuruluşu ödülünü LÖSEV kazanırken; 2012 yılında en beğenilen sabah haber programı İrfan Değirmenci İle Günaydın ekibinin oldu.

2012 yılında en beğenilen ekonomist ödülü, Cüneyt Başaran'a; 2012 yılında en beğenilen grup ödülü de Zakkum'a verildi. 2012'nin en iyi haber spikeri ödülü de Mehmet Ali Birand' layık görüldü. 2012 yılında en beğenilen film ödülü Uzun Hikaye ekibine verilirken, 2012 yılında en beğenilen erkek tiyatro sanatçısı Tolga Çevik'e, en iyi haber programı yapımcısı ödülü Abbas Güçlü'ye verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yıldız Teknik Üniversitesi İsmail Yüksek Recep Altepe Marmara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title