Haberler

Başkan Alı Kılıç İlçedeki Gençleri Ağırladı

‘Gençler Konuşuyor Başkan Dinliyor’ isimli panel kapsamında ilçede bulunan gençlerle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, gençlerin ve ilçenin sorunlarına ilişkin kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

'Gençler Konuşuyor Başkan Dinliyor' isimli panel kapsamında ilçede bulunan gençlerle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, gençlerin ve ilçenin sorunlarına ilişkin kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Gençlerin düşüncelerine önem verdiklerini ifade eden Başkan Kılıç, "Gençler projeleriyle belediyemizin önünü açacak, çalışmalara katkıda bulunacaklar" dedi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Maltepeli gençlerle bir araya geldi. Başkan Kılıç, 'Gençler Konuşuyor Başkan Dinliyor' isimli panelde gençlerin ve ilçenin sorunlarına ilişkin kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Türkan Saylan Kültür Merkezi (TSKM)'nde gerçekleşen panelde Başkan Kılıç, ulusal ve uluslararası dev fuarlara ev sahipliği yapılmasını amaçlayan M'EXPO Fuarı projesinin detaylarını da gençlerle paylaştı. Sabahın erken saatlerinde gerçekleşen panele gençler yoğun ilgi gösterdi. Panelde M'EXPO Projesinin tanıtım filmi de izlendi.

İlçedeki gençlerle defalarca bir araya gelme imkanı bulduklarını belirten Başkan Kılıç, "Mahalle toplantılarında, sokakta, değişik etkinlikte gençlerle buluşuyoruz ama sadece gençlerin davet edildiği bir toplantıyı sabah erken saatlere koyduk. Gençlerin sabah erken den kalkıp gelmesi çok önemli tabi ki sorunlarını dile getiriyor olmaları" dedi.

"GENÇLERİN PROJELERİ BELEDİYEMİZİN ÖNÜNÜ AÇACAK"

Gençlerin gözünden durum değerlendirmesi yapmak istediğini dile getiren Kılıç, "Onlar belediyenin çalışmalarını bir yıllık süre içinde neler yaptığımızı, topluma kendimizi nasıl anlattığımızı ve nasıl göründüğümüzü anlamak adına bu toplantı benim için çok önemli. Arkadaşlar hem proje üretiyorlar, hem düşünüyorlar, hem tartışıyorlar, hem yeni öneriler katıyorlar. Böylece belediyemizin önünü açacaklar. Çalışmalara katkıda bulunacaklar" şeklinde konuştu.

Ben gençlerle bir araya gelmenin önemine değinen Başkan Ali Kılıç, "Türkiye gençleri dinlemeli, gençleri dinlemeliyiz yönetenler olarak. Gençlerimizin hiç dikkat etmediğimiz bir özelliği var. Düşünüyorlar ama düşündüklerini kimseyle paylaşamadıkları için içlerine kapanıyorlar. Bu fırsatı onlara vermek gerektiğine inandığım için böyle bir toplantı yaptık. Sağ olsunlar onlarda geldi güzel bir toplantı oldu" diye konuştu.

"M'EXPO İLE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SUNMAK İSTİYORUZ"

Yaklaşık 200 bin metrekare alana inşa edilmesi planlanan ve dünyada örneğine çok az rastlanan M'EXPO Projesine ilişkin açıklamalarda bulunan Kılıç projenin hayata geçmesi durumunda 25 bin kişinin istihdama kavuşacağını belirterek, "M'EXPO Projesi bir Türkiye projesi. 2023 vizyon projesine Cumhuriyet'in kuruluşunun 100'üncü yılına denk gelen bir proje. 900 milyon Euro'ya mal olacak bir proje. 3'ü bir arada olan bir proje yani yeşile duyarlı, bir proje hem 200 bin metrekare kapalı fuar merkezi olacak hem yanında 4 bin kişilik bir kongre merkezimiz olacak, hem yanında çok geniş bir alana yayılacak golf sahamız olacak. Böylece fuara gelen fuar ziyaretçilerimizi, turistlerimizi daha fazla İstanbul'da tutarak ülke ekonomisine katkı sunmak istiyoruz" dedi.

"MALTEPELİLER PROJEYİ BENİMSEDİ"

Projenin Maltepeliler tarafından benimsendiğini sözlerini ekleyen Kılıç, "Bu projenin algısı çok iyi. Şuan da bir imza kampanyası başladı. Bütün Maltepelilerin altına imzasını atabileceği bir proje. Bu projeye milletvekili adaylarımız, siyasi parti genel başkanlarımız, Türkiye'yi düşünen herkesi imza atmaya devam edeceğiz. O imzalardan sonra da siyasi iradenin seçimden sonra da bu projeye destek vererek temelini bu yılın sonunda atmayı planladığımız bir proje. Aslında Anadolu yakasının bir projesi sadece Maltepe'nin değil. Bu proje Anadolu Yakası'nda şekillenirse Türkiye ekonomisine katkısı çok büyük olacak. Çünkü milyar dolardan bahsediyoruz. Buna kimsenin sırtını dönme lüksü yok çünkü ülke ekonomisine büyük bir katkısı olacağı için bu projenin temellerinin bu yılın sonunda atacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkan Saylan Ali Kılıç Türkiye Maltepe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title