Haberler

Öfkeli Koca, Başka Erkekle Konuşan Eşini Bıçakladı

Güncelleme:

Aydın'da yaşayan Y.K. isimli şahıs, erkekle sohbet ederken gördüğü eşini sırtından bıçakla yaraladı. Hayati tehlikesi bulunan O.K.'nin tedavisinin sürüyor.

Aydın'da 28 yaşındaki Y.K., iddiaya göre bir erkekle sohbet ederken gördüğü eşi 21 yaşındaki O.K.'yı sırtından bıçakla yaraladı. Y.K. tutuklanırken, hayati tehlikesi bulunan O.K.'nin tedavisinin sürdüğü bildirildi.

TARTIŞMA BAŞLADI

Olay, dün saat 18.00 sıralarında, Ilıcabaşı Mahallesi Küme Evler Caddesi numara 13'te meydana geldi. Eşi O.K.'yı bir erkekle konuşurken gören Y.K., bir süre sonra eşiyle tartışmaya başladı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Tartışma sırasında Y.K., eline geçirdiği bıçakla eşini sırtından yaraladı. İhbar üzerine gelen acil yardım ekipleri O.K.'yı ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan O.K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis tarafından yakalanan Y.K., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

GÜLCAN:

BEN MALMIYIM DA KİMSEYLE KONUŞMAYACAKMIŞIM. HANİ KOCAM 5 VAKİT NAMAZINDA OLUR O ZAMAN EYVALLAH. SONUNA KADAR HAKLI DERİM SOKAĞA BİLE ÇIKMAM. AMA BENİM KOCAM HER HAFTA İÇER GEZER EĞLENİR BEN ONA KARIŞMIYORUM. . BENİM DE İŞİM YOK EFENDİ OLUCAM. ÇATIR ÇATIR GEZİYORUM. OKUL ARKADAŞLARIM DENK GELİYOR SARILIP ÖPÜYORUM. KIZ ERKEK HERKESLE SAMİMİYİM. HERKES DENGİ DENGİNE. KAINLAR MAL DEĞİLSİNİZ. KARAKTERİNİZE HAKARET ETTİRMEYİN.

16
52
yanıtYanıtla
GÜLCAN:

BU NE BE. SOKAKTA İSTEİĞİM ADAMLA İSTEDİĞİM KONUŞURUM KOCAMDA DİKLENİRSE KARAKOLDA GÖRÜŞÜRÜZ. O BAYANLARLA KONUŞUYOR BEN SALDIRIYORMUYUM ? KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ. NE BİÇİM YORUMLAR. KAFSTE KÖPEKMİYİZ BİZ EŞ DOST O BU DENK GELİR ÖZLEDİYSEM SARILIYORUM BİLE. KİME NE? BİR İŞ ÇEVİRECEK OLSAM KEKLİK GİBİ SOKAĞIN ORTASINDA ÇEVİRMEZ KADIN. O KADAR SALAK DEĞİL KADINLAR. GERİZEKALI HERİFLER SİZİ.

20
38
yanıtYanıtla
OsmanlımobilWeb@haberler.com:

Eyy Tayyib Erdoğan eyy adam gibi adam şu pis dizilere de bir el at ne olur.

34
7
yanıtYanıtla
SALDIRAY:

AKP ZİHNİYETİ İŞTE KADIN KONUŞMAZ KADIN ÇALIŞMAZ ÜRETMEZ TEK İŞİ ÇOCUK DOĞURMAK !! KADIN DOĞRAYANLARIN ÇOĞU AKP''Lİ

9
30
yanıtYanıtla
XyzmobilWeb@haberler.com:

Bir bayana karı diye hitap edilmez öğrenmelisiniz sayın köylü

17
19
yanıtYanıtla
imansızlık:

Allah korkusu kalmamış millette açık bi kuran okuyun nefsinizi köreltin ölüm ölmüyor şalter kapandıgında amelin ve sen kalacaksın şu chp zihniyetini atın Allahcc yönelin rabbine yönelen herşeyi kazanır

20
12
yanıtYanıtla
coco Mobil-ANDROID:

karı dediğin ince dusunecek kadın gider sokak ortasida adamın biriyle konuşur adama kahvede karın seni boynuzluyor derler bizim karilarin kafası buna basmıyor. ışte

23
8
yanıtYanıtla
azatMobil-ANDROID:

konuşmasın baskalarıyla edebiyle evinde otursun

16
11
yanıtYanıtla
OsmanlımobilWeb@haberler.com:

Hep bu ahlaksız Star Tv ve Kanal D nin dizilerinden etkileniyor kızlar, Bunun suçlusu bu işe izin verenlerdir.

26
0
yanıtYanıtla
KAYSERİ''DEN MUSTAFA:

ULAN NE BIÇAKLIYON İKİ TANE YUMRUH ÇAK SIRTINA OLSUN BİTSİN. ŞİMDİ SEN HAPİSE O ALEMLERE AKACAK

21
4
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title