Haberler

Basınla Hep İç İçe Olduk

Güncelleme:

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla basın çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi.

24 Temmuz Perşembe günü verilen iftar yemeğine, Malatya'da faaliyet gösteren gazete, radyo, televizyon ve internet, ajans yönetici ve çalışanları ile dernek ve cemiyet yöneticilerinden oluşan basın mensupları katıldı.

Dede Korkut Lokantası'nda düzenlenen iftar programında konuşan Başkan Çakır, "Ramazan, infak, yardımlaşma, ibadet ayı olduğu gibi gariplerin yetimlerin, komşuların, akrabaların gözetildiği kutsal bir aydır. Ramazan'ın son günlerine geldik. Bayram başlayacak. İnşallah ağız tadıyla huzurlu bir bayram geçirmek de hepimize nasip olsun" dedi.

Başkan Çakır, basın mensuplarının Basın Bayramı'nı da tebrik ederek, "Basında çalışan tüm arkadaşlarımın Basın Bayramını tebrik ediyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren basınla hep iç içe olduk, beraber olduk. Basın, bize zaman zaman yol gösterdi, bizim eksikliklerimizi dile getirdi. Halkımızla, hemşerilerimizle aramızda köprü oldu. Dolayısıyla bundan sonraki süreçte de yine basınımızla birlikte olacağız, istişareler yapacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title