Haberler

Basın Kartları Değişecek

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, basın kartlarının değişeceğini açıkladı.

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, basın kartlarının değişeceğini açıkladı.

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yeni kartlar için başvuruların 8 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında yapılacağı belirtilerek, mevcut basın kartlarının ise 1 Mayıs 2016 tarihinden itibaren geçersiz olacağı ifade edildi. Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Mevcut basın kartlarının yenilenebilmesi için basın kartı yenileme başvurularının halen basın kartı taşımaya devam edenlerden Yönetmelikte belirtilen şartları haiz olanlar tarafından 8 Kasım 2015 tarihinden itibaren Genel Müdürlüğümüz internet sitesinden (yenikart.byegm.gov.tr) elektronik ortamda yapılması gerekmektedir."

Halen basın şeref kartı, sürekli basın kartı ve serbest basın kartı sahibi olan basın mensuplarının da başvurularını belirtilen internet adresinden yapmaları gerektiğine dikkat çekilen açıklamada, göreve bağlı basın kartı taşıyan basın mensuplarından durumlarında değişiklik olanların kart yenileme başvurusu yerine kart bilgilerinde değişiklik başvurusu yapmak suretiyle kartlarını yenilemeleri gerektiği kaydedildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

1 Mayıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title