Haberler

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay, Zonguldak'ta

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Zonguldak'lı iş adamı ve Hürdüşün Gazetesi'nin imtiyaz sahibi Lokman Gül'ün hastanede yatan babası İbrahim Gül'ü (80) ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Zonguldak'lı iş adamı ve Hürdüşün Gazetesi'nin imtiyaz sahibi Lokman Gül'ün hastanede yatan babası İbrahim Gül'ü (80) ziyaret etti.

Atalay, Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde yoğun bakımda yatan İbrahim Gülü ziyaret ederek doktorlardan ve oğlu Lokman Gül'den durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin ardından Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay, gazetecilere yaptığı açıklamada, aile dostu olan Lokman Gül'ün yoğun bakımda yatan babasının fenalaşması üzerine kentte geldiğini söyledi.

Zonguldak'ta Basın İlan Kurumu'nun şubesi açıldığı günden bugüne yerel basında ciddi adımların attığını ifade eden Atalay, şöyle konuştu:

"Şubemiz açıldığından buyana yerel basın derlendi toparlandı. Kağıtlarının düzenlenmesinden tutun da matbaasının baskısına, gazetelerin içeriğine kadar ciddi hamlelerin yapıldığını görüyoruz. Bu ilerde daha da başarılı olacaklarını gösteriyor. Amacımız, daha kaliteli gazetelerle daha tirajlı gazeteler elde edip çok kişiye ulaşmak. Bunun karşılığında da yerel basın satışı iyi olduğu için reklam pastasından pay da alacak. Bu sayede daha çok meslektaşımızın ekmek yeme olanağı ortaya çıkacak. Bütün bunlar ülkemizin nadide köşesinin de kalkınmasına vesile olacaktır. Güçlü basının çok sesliliğe katkısı olacağı gibi yörenin kalkınmasında da büyük faydaları olacak. Bizim Anadolu'ya açılmamızın amacı da bu zaten. Amacımız doğrultusunda ilerlediğimizi düşünüyorum."

-mehmet atalay

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Atalay İbrahim Gül Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title