Haberler

Başçavuş Evinde Ölü Bulundu

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Topçu Alayı’ndaki görevine gitmeyen topçu başçavuş, arkadaşları tarafından evinde beylik silahı ile vurulmuş halde bulundu.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Topçu Alayı'ndaki görevine gitmeyen topçu başçavuş, arkadaşları tarafından evinde beylik silahı ile vurulmuş halde bulundu.

Olay, Reşadiye Mahallesinde bulunan askeri lojmanlarda meydana geldi. İddiaya göre, sabah 5. Kolordu Komutanlığına bağlı 105. Topçu Alayındaki görevine gitmeyen Erol Yücetürk'ü arkadaşları uzun süre cep telefonundan aradı. Cevap alamayınca Erol Yücetürk'ün lojmanına gelen arkadaşları kapıyı uzun süre çaldı. Kapının da açılmaması üzerine polise haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı açtığında Yücetürk'ü banyoda yerde kanlar içinde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Yücetürk'ün hayatını kaybettiğini belirledi.

"BORÇLARIM ÇOK BİRİKTİ"

3 çocuk babası Yücetürk'ün bir süredir ailevi sorunlarının olduğunu belirten komşuları geçtiğimiz günlerde aile içi tartışmadan dolayı eşinin komşulardan yardım istediğini belirtti. Yücetürk'ün "Sizi çok seviyorum. Borçlarım çok birikti onun için böyle bir karar aldım" diye not bıraktığı bildirildi.

Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Yücetürk'ün ceset otopsi için Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Reşadiye Çorlu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

edirneli_bilir:

artislik yaptığınız hakkını yediğiniz askerlerin ahı cıkıyor.

0
16
yanıtYanıtla
xmobilWeb@haberler.com:

Ayiptir arkadaş rahmetliyi taniyor musun da bu denli alçakça bir yorum yapiyorsun

5
0
yanıtYanıtla
Mustafa GÜMÜŞCÜ:

Çok İyi Bir Komutanımız dı Allah Ondan Bin Kere Razı olsun bir kere bile ayrım yaptığını görmedim mekanı cennet olsun :(

4
0
yanıtYanıtla
MscrtmobilWeb@haberler.com:

Bu kaçıncı acı kaybımız bir lider astsubay kolay mı yetişiyor. 3 tane çocuk yetim kaldı bir kadın dul kaldı. 13 yıldır tsk daki astsubaylarin maaşınin erdiğini biliyoruz. Bir itfaiye eri 4000 TL alırken 25 yıllık bir astsubay 3300 TL alıyor. Bu adaletsizlin düzeltilmesi için daha kaç tane can gitmeli...

3
0
yanıtYanıtla
Meslektaş:

Sosyal devletin kurumu olan TSK''nın personeline ne kadar sahip çıktığının göstergesidir bu durum, Allah rahmet eylesin kardeşim.

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

arkadaşlar ölen kişinin ardından konuşmayın lütfen hem insanlığa hem müslümanlığa sığmaz. Allah rahmet eylesin. Borçlanmayı ve böyle bir sonu kimsenin başına vermesin.

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

edirneli senin allah belanı versin

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

komutanimiz mekani cennet olsun cok iyi bir insandi allah geride kalan ailesine sabir versin

0
0
yanıtYanıtla
selim ikiz:

komutanimizin mekani cennet olsun cok iyi bir insandi allah ailesine annesine babasina sabir versin amin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title