Haberler

Başbakan: Yüzünü Örtüp Molotof Atan Kişiye Müsamaha Gösterilmeyecek

Güncelleme:

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın cenazesinin ardından çok sert açıklamalar yapan Davutoğlu, "Bir kişi dahi yüzünü örtüp molotofa yönelirse uyarıyorum müsamaha gösterilmeyecek" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün adliyede rehin alınan ve 8 saatlik süre sonunda şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın İstanbul'daki cenaze törenine katıldı. Cenazenin ardından da çok sert açıklamalar yaptı. Davutoğlu, "Biz bu oyuna ülkeyi kurban etmeyiz. Bir kişi dahi yüzünü örterek molotof kokteyline yönelirse şimdiden uyarıyorum müsamaha gösterilmeyecektir." dedi.

Davutoğlu'nun açıklamaları şöyle:

YURT DIŞI BAĞLANTISI

"Bu rehin alma esnasında, bu terör saldırısı esnasında bu teröristler, yurt dışı bazı görüşmeler yaptılar. Yurt dışından bazı odaklarla temas halindeydiler. Bütün bunları takip ediyoruz dün geceden itibaren."

"HANGİ İNE GİRMİŞ OLURSA OLSUN..."

"Bu olayla ilgili kim olursa olsun, nerede olursa olsun, hangi ine girmiş olursa olsun, onlara karşı her türlü tedbiri ve operasyonu yapma talimatı verdik. Hiç kimse, yapılan böyle alçakça bir saldırının karşılıksız kalacağını düşünmesin. Biz bu oyuna ülkeyi kurban etmeyiz.

TEHDİT ETTİ: ŞİMDİDEN UYARIYORUM...

"Bir kişi dahi yüzünü örterek molotof kokteyline yönelirse şimdiden uyarıyorum müsamaha gösterilmeyecektir. Özgürlükler korunacak. Bu saldırının tuzak olduğunu halkımız fark etti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mehmet Selim Kiraz Ahmet Davutoğlu İstanbul Güncel Haberler

title