Haberler

Başbakan Yıldırım: Hiçbir Terör Örgütü Türkiye Cumhuriyeti'ni Esir Alamaz (1)

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, sabah saatlerinde Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov ile bir araya geldi.

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, sabah saatlerinde Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov ile bir araya geldi. Yıldırım ile Borisov görüşmenin ardından kameralar karşısına geçti.

Konuşmasının başında bu sabah Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde gerçekleşen terör saldırısına değinen Başbakan Yıldırım, "Bu sabah erken saatlerde Cizre polis merkezine alçak PKK terör örgütünün kalleş saldırısı sonucu hayatını kaybeden 11 şehidimiz, polis kardeşimiz var. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımız var, çok sayıda, tedavi altında, onlara da acil şifalar diliyorum. Terör örgütü ne yaparsa yapsın, canımız yakabilir, şehitlerimiz olabilir acımız büyük; ancak şehitlerimizi bağrımıza basacağız; kalleş terör örgütünü sevindirmeyeceğiz. Hiçbir terör örgütü Türkiye Cumhuriyeti'ni esir alamaz. Bildiklerini arkalarına koymasınlar. Milletimiz şunu anlasın ve bilsin ki; bu terör örgütlerinin tümüne topyekün savaş açtık. Kurtuluş Savaşı'nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi; 'Ya istiklal, ya ölüm'. ve 79 milyonun kardeşliğine, birliğine, beraberliğine kasteden bu alçaklara her türlü hakkettikleri cevabı vereceğiz" dedi.

"HİÇBİR ALÇAK GİRİŞİM BİZİM KARDEŞLİĞİMİZİ, BİRLİĞİMİZİ BOZMAYACAKTIR"

Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün dünyanın gıptayla izlediği büyük bir eseri tamamlayıp milletimizin hizmetine sunarken, kalleş terör örgütü bildik icraatlarını yapmaktan geri kalmıyor. Milletimizin geleceği için ülkemizin refahı için 2023 hedeflerimiz için yılmadan bir yandan çalışacağız, eserler ortaya koyacağız, yeni projeler hayata geçireceğiz; bir yandan da bu ülkenin başına bela olan bu terör örgütünü de çökerteceğiz.

Yapacakları hiçbir alçak girişim bizim kardeşliğimizi, birliğimizi bozmayacaktır ve bu mücadele de asla bizi yıldırmayacaktır.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Cumhuriyeti Binali Yıldırım Bulgaristan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
title