Haberler

Başbakan Yıldırım: "(Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı) Bu Yaşanan Terör Hadisesinden Sonra...

Başbakan Yıldırım: "(Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı) Bu yaşanan terör hadisesinden sonra bütün dünya bizimle kenetlendi, bizimle dayanışma içine girdi, birçok ülkeden, doğudan, batıdan, Afrika'dan, kuzeyden güneyden, hatta bizimle ilişkileri olmayan ülkeler dahi üzüntülerimizi paylaşmak için adeta yarıştılar.

Başbakan Yıldırım: "(Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı) Bu yaşanan terör hadisesinden sonra bütün dünya bizimle kenetlendi, bizimle dayanışma içine girdi, birçok ülkeden, doğudan, batıdan, Afrika'dan, kuzeyden güneyden, hatta bizimle ilişkileri olmayan ülkeler dahi üzüntülerimizi paylaşmak için adeta yarıştılar. Avrupa'nın birçok yerinde Türk bayrağı dalgalandırıldı, bayraklar yarıya indirildi. Bu terör, inşallah insanlığın terörde herhangi bir çifte standart yapmadan, senin teröristin iyidir, benimki kötüdür diye bir ayrıma girmeden topyekun mücadele için bir milat olur. Biz yıllardan beri terörle mücadelenin sadece Türkiye'nin meselesi değil insanlığın meselesi olduğunu hep söyledik. Geç de olsa bunun fark edilmiş olması sevindirici bir şey."

Kaynak: AA / Güncel

Afrika Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title