Haberler

Başbakan Yıldırım 26. Dünya Posta Kongresi Çıkışında Soruları Cevapladı

Haber: Taner YENER / Kamera: Yaşar Kaçmaz /İstanbul DHABaşbakan Binali Yıldırım 26.Dünya Posta Kongresi çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Haber: Taner YENER / Kamera: Yaşar Kaçmaz / İstanbul DHA

Başbakan Binali Yıldırım 26.Dünya Posta Kongresi çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Bir soru üzerine Yıldırım, "15 Temmuz darbe girişiminden sonra, FETÖ örgütü ile ilişkili, iltisatlı olanların tespiti ve bunların yargının önüne çıkarılması çalışmaları olağan üstü hal kapsamında devam ediyor. Ancak bu sırada mağduriyete uğradığını haksızlığa uğradığını söyleyen memurlar da var. Vatandaşlardan, iş aleminden, bürokrasiden, yargıdan, ordudan var. Bütün bunların bir kez daha gözden geçirilmesi için bakanlıklarımız, valiliklerimiz, merkezde ve taşrada bütün teşkilatlar bir birim oluşturdular. Bu birimlere müracaatler yapılacak, bu müracaatlerin üzerine gidildikten sonra tek tek kontrol edilecek. Hakikaten böyle bir mağduriyet doğru mu, değil mi? Bunlar ortaya çıktıktan sonra işlem yapılacak. Eğer bir haksızlık yapılmışsa eski haline döndürülecek, değilse yapılmış olan uygulama geçerli sayılacak." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title