Haberler

Başbakan Yardımcısı Kaynak, Batı Ülkelerini Eleştirdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş’ta düzenlenen karayolları değerlendirme toplantısında, Batı ülkelerinin tutumunu eleştirerek, “Canlı yayında bir darbe teşebbüsü dünya hiç yaşamamıştı.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş'ta düzenlenen karayolları değerlendirme toplantısında, Batı ülkelerinin tutumunu eleştirerek, "Canlı yayında bir darbe teşebbüsü dünya hiç yaşamamıştı. Ama bunu görenler bile gözleri var görmüyorlar, kulakları var işitmiyorlar ve dilleri var konuşmuyorlar" dedi.

Başbakan Yardımcısı Kaynak, Kahramanmaraş'ta düzenlenen karayolları değerlendirme toplantısına katıldı.

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, İlker Çitil, Uğur Dilipak, İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, ilçe belediye başkanları ve kamu müdürlerinin yer aldığı karayolları değerlendirme toplantısında Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, darbe kalkışmasından sonraki tutumlarından dolayı Batı ülkelerini eleştirdi.

Türkiye'de 15 Temmuz'da yaşanan darbe kalkışmasının canlı tanığı olan Batı ülkelerini eleştiren Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "Canlı yayında darbe teşebbüsü oluyor, dünkü şehidimizle beraber 240 vatan evladı şehit oluyor, hastanelerimizde 2 bin 100'den fazla gazimiz tedavi görüyor, eşini, yakınını kaybeden birçok insan var ve Batı; ' Türkiye'de ne olup bittiğini biz hala görmüş tespitini yapmış değiliz' diyebiliyor. Düşünün ki, canlı yayında bir darbe teşebbüsü dünya hiç yaşamamıştı. Ama bunu görenler bile gözleri var, görmüyorlar, kulakları var işitmiyorlar ve dilleri var konuşmuyorlar. Türkiye'nin demokrasisine, anayasal düzenine, milletvekillerinin, Cumhurbaşkanı'nın, Başbakanı'nın canına kastediyor, anayasal düzeni değiştirme, bozma teşebbüsü hem de şimdiye kadar hiçbir darbecinin elinde olmayan silahlarla, savaş uçaklarıyla, ağır silahlı tanklarla, toplarla yapılıyor ve Batı halen ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Dolayısıyla Batı dünyası ve özünde Amerika Birleşik Devletleri kendisi karar vermek durumundadır. Demokrasiden mi, millet iradesinden mi, hukukun üstünlüğünden mi yanadır. NATO içerisindeki en büyük silahlı güce sahip Türkiye'den yana mıdır? Karşılığında da bir sapkın, bir sapkın din anlayışıyla insanları afyonlayan, haşhaşi silahlı terör örgütünün liderinden yana mıdır" dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Vahdettin Özkan Kahramanmaraş Veysi Kaynak Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title