Haberler

Başbakan Yardımcısı Kaynak: Bahoz Erdal'ın Öldürüldüğü Haberini Aldık

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "PKK'nın en önemli aktörlerinden biri olan 'Bahoz Erdal' lakaplı Fehman Hüseyin'in öldürüldüğü haberini aldık." dedi.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, " Pkk'nın en önemli aktörlerinden biri olan 'Bahoz Erdal' lakaplı Fehman Hüseyin'in aracının havaya uçurularak öldürüldüğü haberini aldık. Biz bir yandan terör ile mücadele ederken bir yandan da ülkemizin huzurunu, refahını düşünüyoruz." dedi.

"TÜRKİYE TERÖRLE MÜCADELEDE BAŞARILAR ELDE ETTİ"

Partisinin Elbistan İlçe Teşkilatını ziyaretinde, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ve partililer tarafından karşılanan Kaynak, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin terörle mücadelede çok önemli başarılar elde ettiğini belirtti.

"FEHMAN HÜSEYİN'İN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ HABERİNİ ALDIK"

Terörle mücadele güvenlik güçlerinin kahramanca mücadele ettiğini vurgulayan Kaynak, "PKK'nın en önemli aktörlerinden biri olan 'Bahoz Erdal' lakaplı Fehman Hüseyin'in aracının havaya uçurularak öldürüldüğü haberini aldık. Biz bir yandan terör ile mücadele ederken bir yandan da ülkemizin huzurunu, refahını düşünüyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Fehman Hüseyin Veysi Kaynak Elbistan PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (61)

TS:

BAHOZ DENEN HAİN ÖLDÜYSE eger YEŞİL HAVAYa karıştırmıştır bahoz haini geberdiyse sırada KARAYILAN BAYIK APO DENEN etekli poşetliler var sıradaki elebaşları HAZIRLANIN CEHENNEME YANARAK GİDECEKLER KESTİRMEDEN HAİN TERORİST ETEKLİLER ELEBAŞLARI GEBERDİMİ PKK DİYE BİŞEY KALMAZ ASALA ARTIGI PKKLI LEŞLER

28
33
yanıtYanıtla
Je:

Bide muslumanim demezmisiniz kimin cennete gidecegine siz turklermi karar veriyorsunuz hasa Allah sizemi calisiyor

yanıt0
yanıt1
ARDAHANLI:

YALAN DOLAN HABER KAC DEFA OLDURULDU YALAN DOLAN TÜRK MEDYASI

24
30
yanıtYanıtla
neyyyyyy ilk medeniyet kürtmüymüs:

tarih kitabinda adin yok lan

32
22
yanıtYanıtla
Mezbey:

Bir düşünün terör örgütleri hep kürtlerin yaşadığı bölgelerde ortaya çıkıyor ve oradan besleniyor. Çünkü aşiret ve şeyhlik kültürü ile sürü gibi yönetiliyorlar, yurttaş olmak istemiyorlar. Allah''ın verdiği aklı kullanırlarsa dinden çıkacaklarını sanıyorlar. Halbuki aklı olmayanın dini de yoktur.

28
20
yanıtYanıtla
DUYARLI OLALIM.....:

Sayfada Pkk Propagandası yapan Hainleri Emniyetin Terörle mücadele sayfasındaki email adresine mesaj atarak şikayet edin. Yapmanız gereken Pkk Propagandası yapan hainlerin görüntüsünü screen alıp göndermek bu hainler ip adreslerinden bulunup evlerinden alınıyor. Bilginiz olsun. . . . . . . . . . .

34
11
yanıtYanıtla
KÜRD:

Yine doluşmuş konuya hdpli ermeniler bunların işleri güçleri yok tüm gün sayfadalar

20
21
yanıtYanıtla
mahmut:

yalan haber yok öyle birsey gebermemis saglam yerden haber aldim

22
16
yanıtYanıtla
HAREKATÇI:

Türk Kürt kardeş değildir lannnnnn. . . kendinizi kandırmayın. .

19
19
yanıtYanıtla
Devran zafer:

yigitler olmez . bahoz erdalin dirisinden kortugunuz gibi olusundende korkuyorlar. biz kurd gecleri olarak hepimiz bohoz erdaliz. bir gider bingeliriz. kahrolsun saray ve yandslari satilik yandaslari

7
31
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title