Haberler

Başbakan Yardımcısı Arınç, Bursa'daki programlarını iptal etti -

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) tarafından rehin alınanların Türkiye'ye getirilmesine ilişkin, "Hükümetimiz güçlü, milletimiz birlik ve bütünlük içinde.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) tarafından rehin alınanların Türkiye'ye getirilmesine ilişkin, "Hükümetimiz güçlü, milletimiz birlik ve bütünlük içinde. İnşallah son yaşanan endişe verici olayların hepsinin ortadan kalktığı bir süreç içerisinde Türkiye'nin dış politikalarının ne kadar isabetli, ne kadar insancıl ve ne kadar vicdanlara yönelik bir politika olduğunu sadece biz değil, bölgemiz değil, bütün dünya görmüş olacak" dedi.

Bursa'daki programlarını iptal ederek Ankara'ya doğru hareket eden Arınç, Vanlı iş adamları tarafından Nilüfer ilçesinde kahvaltı düzenlenen tesise uğradı.

Arınç, tesiste gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 aydan bu yana yaşanan sıkıntılı sürecin bitirilmesinin ardından güne çok hayırlı bir haberle başladığını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Bülent Arınç Türkiye Işid Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title