Haberler

Başbakan: Soma'da Tüm Birimlerimiz Çalışıyor

Güncelleme:

Erdoğan, Soma'da yaşanan ve 200 işçinin mahsur kaldığı faciayla ilgili, "Tüm ailelere sabır diliyorum. Bütün birimlerimiz çalışıyor." dedi.

Başbakan Erdoğan, Soma'da maden ocağında çıkan yangın ve hala kurtarılmayı bekleyen 200 işçiyle alakalı, "Ocaktaki kardeşlerimizle ilgili çıkarma çalışmalarımız devam ediyor. Bir kısmı çıkarıldı, bir kısmı devam ediyor. Ölen kardeşlerimin ailelerine sabırlar diliyorum." dedi

"RAHATLATACAK HABERLER ALMAYI ÜMİT EDİYORUM"

Başbakan Erdoğan, Haber Kameramanları Derneği'nin etkinliğinin açılışında Soma'daki maden kazası ile ilgili konuştu. Erdoğan, "Ocaktaki kardeşlerimizle ilgili çıkarma çalışmalarımız devam ediyor. Bir kısmı çıkarıldı, bir kısmı devam ediyor. Ölen kardeşlerimin ailelerine sabırlar diliyorum. Haberi alır almaz bölgedeki tüm birimlerimizle kurtarma çalışmalarımız başlatılmış durumda. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanım ve Balıkesir ile Manisa milletvekillerim bölgeye intikal ediyor. AFAD başta olmak üzere ekipler çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah önümüzdeki saatlerde, gönlümüzü ferahlatacak haberleri almayı ümit ediyorum." dedi.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Soma Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (125)

Asi Dersimliundefined:

Yahu arkadaşlar bu felaketler bu adamın ne alakası var. Sadece muhalefet yapmak için böyle salak saçma şeyler yazmayın ya. Yok 900 TL maaş alıyorlarımış, yok sigortasızlarmış. Ben de maden işçisiyim 5500 TL maaş veriyorlar. Evet riskli bir iş ama hiç bir maden kazasının ne bu hükümetle ne de önceki hükümetle bir alakası yok. Hatanın hemen hemen hepsi yüklenici firmaya ait. Anasını satayım bu adam bu ülkeyi 30 yıl ileri taşısa amerikayla israille oyunlar kuruluyor diye osuracaksınız.

34
57
yanıtYanıtla
ASİ DERSİMLİdarkblue62@hotmail.com:

NİCKİMİ NEDEN ÇALIYOSUN YAZIYOSAN KENDİ ADINLA YAZ KOÇUM!!!!

yanıt0
yanıt0
HAKAN COSARhakan@gmail.com:

Keske onlarin yerine sen ölseydin hem öteki dünyada sikayetcide olmayacakmisin dedigine göre, ahh keske!!!

yanıt0
yanıt0
HİDOalpertungars@gmail.com:

Sen masa başında ki madencilerden misin?Yüklenici firmayı sen mi denetliyorsun?Sana o maaşı kim veriyo? neden 5500 lira alıyorsun?

yanıt0
yanıt0
Abdullahmaskbass07@gmail.com:

Türkiye Maden İşçileri Sendikası’nın Toplu Sözleşmelerden Sorumlu üyesi Emir Tazegül, “Türkiye’de maden işçilerinin maaşları asgari ücretten başlayıp, 4,300 liraya kadar çıkıyor. Tabiî ki 4,300 lira herkesin aldığı bir maaş değil. Unvanlı işçiler, yani sektörde nezaretçi işçiler olarak bilinen, madenin üretiminden sevkıyatına kadar sürecin tamamından sorumlu olan işçiler bu maaşı alıyor. Kaba bir tahminle, Türkiye’de ortalama ücretin 1,500 lira olduğunu söyleyebilirim” dedi. yanlış bilgilendirme olmasın.

yanıt0
yanıt0
FANATİKmurat_direkci80@hotmail.com:

SENİ DOĞURAN TENZİLE ANNEYE SONSUZ RAHMETLER OLSUN.SENİ SEVİYOR VE GÜVENİYORUZ UZUN ADAM

20
35
yanıtYanıtla
ASİ DERSİMLİundefined:

KÖLE GİBİ 12 SAAT SİGORTASIZ GÜVENCESİZ İNSAN ÇALIŞTIRILIYOR ONUN İÇİNDİR Kİ ŞİRKET HALA İÇERDE KAÇ KİŞİ VAR AÇIKLAYAMIYOR HESAP BASİT TÜM ÇALIŞANDAN DIŞARDA OLANLARI ÇIKARDIN MI İÇERDE KİM VAR ÇIKAR DEVLET AKLI İŞTE ONU BİLE BECEREMİYOR ÇÜNKÜ BU HESABI YAPARSA ALTINDA KALACAK!!!

44
5
yanıtYanıtla
cem tunaundefined:

29 Nisanda Soma'da ki maden kazaları ile ilgili CHP görüşme önergesi vermiş,neden reddetiniz hükümet olarak... Muhalefetin önergelerine red,kendi önergelerine kabul.. Sonra neymiş 'lafa değil icraata bakarım'.. O görüşme yapılmış olsaydı belki birtakım önlemler alınırdı.. O kadar can gittiikten sonra Oraya müfettiş göndersen ne fayda,göndermesen ne fayda... Bunu düşünemeyen zavallılarda 'neden RTE ve a ke pe'yi suçluyorsunuz' diye savunma yapıyorlar Yuhh.. bu kadarda körü körüne destekleme olur..

42
4
yanıtYanıtla
sonnrrsonerozdemir67@hotmail.com:

Ya ne adamsiniz be bu olayda da Tayip erdogani kotuluyosnuz ülkede ne olsa basbakanmi yapiyo nazil bi zihniyettir bu yildirim düşse Tayip nerde deprem olsa devleti kotulersniz iste bu yüzden iktidar olamiyonuz

23
19
yanıtYanıtla
başbuğhilmiatartutar@hotmail.com:

yok benım sucum bıde erdal bakkal var onunda sucu var haklısın bılader.

yanıt0
yanıt0
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title