Haberler

Başbakan Programlarını İptal Edip Yazıcıoğlu'nun Annesinin Cenazesine Katıldı

Güncelleme:

Başbakan Davutoğlu, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefat eden annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun Sivas'taki cenaze törenine katıldı.

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum kurucu lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu bugün hayatını kaybetti. Vefat haberini aldıktan sonra tüm programlarını iptal eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, cenazeye katılmak üzere Sivas'a gitti.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ, TABUTU OMUZLADI

Başbakan Davutoğlu, uçaktan iner inmez Sivas Merkez Ulu Camii'ne giderek, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun 92 yaşında vefat eden annesi Fidan Yazıcıoğlu'nun cenaze namazına katıldı.

Davutoğlu, camide merhum Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu'na başsağlığı dileklerini iletti. Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazında saf tutan Davutoğlu, anne Yazıcıoğlu'nun cenazesinin bulunduğu tabutu diğer vatandaşlarla bir süre taşıdı.

İlgili Haberler

Cenaze törenine, Yazıcıoğlu'nun ailesi ve yakınları ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, protokol üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yazıcıoğlu'nun cenazesi, toprağa verilmek üzere cenaze aracıyla Yukarı Tekke Mezarlığına götürüldü.

ERDOĞAN VE EŞİNDEN TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, BBP'nin kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesinin vefat haberinin akabinde aileyi ayrı ayrı telefonla arayarak taziye dileğinde bulundular.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhume Fidan Yazıcıoğlu'nun oğlu Yusuf Yazıcıoğlu ile görüşürken, Emine Erdoğan ise merhumenin gelini Gülefer Yazıcıoğlu ile konuştu.

Fidan Yazıcıoğlu'nun vefatından derin üzüntü duyduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşinin, merhumeye Allah'tan rahmet, aile bireylerine ve yakınlarına ise sabır ve metanet diledikleri öğrenildi. Erdoğan telefon görüşmesini Elazığ'a hareketinden önce gerçekleştirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Gülefer Yazıcıoğlu Muhsin Yazıcıoğlu Ahmet Davutoğlu Güncel Haberler

500

Yorumlar (144)

derdo derdo:

Hoca Fatiha okuyor Bosbakan Kameralara poz veriyor bakin bende burdayim secin beni cesine.

60
8
yanıtYanıtla
anteplimobilWeb@haberler.com:

cehenemde oğlu bekliyor duygusal anlar

4
45
yanıtYanıtla
/:

İlk oyumu ak partiye vermiştim, vermez olaydım. Üzerime yüksek miktarda genel sağlık sigortası borcu çıkmış. Okulum bitince devlet memuru olmak istiyordum fakat zorlaştı, puanlar çok yükseldi. Akp''ye oy verir miyim? Ülke Ne hale geldi. . Antebe gelin, görün. Ev kiraları çok yükseldi. Asgari ücret desen zaten ortada. Çalışma şartları çok zor ülkemizde. Elektirik desen bu aralar fazla geliyor. Nah Alırsınız benden oy. Bunu böyle bilin. Belki görürsünüz bu yorumu Akp, Ak parti her neysen işte.

37
11
yanıtYanıtla
mht:

ben ülkücü değilim. . . ama gerçekten ülkücüyüm diyen bir insanın akpartiye oy verme ihtimali yoktur

41
5
yanıtYanıtla
TATAR RAMAZANmobilWeb@haberler.com:

Basbakan ALLAH rizasi icin sivasa cenaze tòrenine gitmedi. Inanin oy icin gitti. Rant pesinde. Halk onu ordan kovmasi lazim.

27
18
yanıtYanıtla
DOĞRUCU DAVUTmobilWeb@haberler.com:

HANGİ YÜZLE GİTMİŞ ACABA MUHSİN BAŞKANI KATLEDEN ZİHNİYET

33
10
yanıtYanıtla
erdenizmobilWeb@haberler.com:

buda kendini basbakan zannediyor,zavalli.senin ne programin olabilirki

30
12
yanıtYanıtla
bücür:

seçim yaklaştıya gider

28
10
yanıtYanıtla
39 trakyalı:

sivasta oy çıkacak ya hey sivaslılar akıllı olun akıllı böyle bir vatan bulamayız benden söylemesi

27
10
yanıtYanıtla
alp:

Bırakın bu ayakları yazıklar olsun. Bu kadar seviyordunuz rahmetliyi neden 6 yıldır tek bir sonuç yok üstelik davaya bakan mahkemeleri kapattınız. Pardon haziran seçimlerini unuttum anlaşıldı sebebi bu er geç yapanlar edenler allahın dan bulacak

23
14
yanıtYanıtla
Tüm 144 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title