Haberler

Başbakan Erdoğan, Kongre Salonunun Dışında Partililere Hitap Etti

12. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının bir veda olmadığını, sadece isim değişikliği olduğunu söylediErdoğan, AK Parti olağanüstü kongresinin yapıldığı salonun dışında partililere hitap etti.

12. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının bir veda olmadığını, sadece isim değişikliği olduğunu söyledi

Erdoğan, AK Parti olağanüstü kongresinin yapıldığı salonun dışında partililere hitap etti. Erdoğan, partilileri selamlayarak, "Olağanüstü genel kurulumuzun Ankara'nın en büyük salonunda malum, icrasına geçeceğiz. Oradan sizlere çok daha detay şekilde hitap edeceğim. Şunu bilmenizi istiyorum bizim bu konuşmamız bir misyon değişikliği değildir, sadece bir isim değişikliğidir. ve asla bir veda değildir. Bilesiniz ki bu da bir Fatihadır, bir başlangıçtır. Yeni bir açılıştır, milattır. Bunu böyle bilmenizi istiyorum. Şu anda 40 bine varan Türkiyemiz'in 81 vilayetinden buraya gelen siz değerli kardeşlerim bir şeyi ortaya koyuyorsunuz. Biriz, iriyiz, diriyiz, beraberiz, kardeşiz, hep birlikte Türkiye'yiz. Kardeşlerim, biz yolumuzdan taviz vermeyiz. Biz 77 milyonu kucakladık. 780 bin kilometre vatan topraklarımıza hizmet götürdük. Aynı şekilde bu hizmeti götürmeye devam edeceğiz. Edirne'den Hakkari'ye, Sinop'tan Hatay'a hep birlikte inşallah ihya oldu. ihya olmaya devam edecek. Modern bir Türkiye'yi gerçekleştirdik, gerçekleştiriyoruz. Tek millet, tek bayrak, tek vatan dedik tek devlet dedik. Yine böyle yürüyeceğiz" dedi.

Erdoğan, yeni kabinenin cuma günü kurulacağını belirterek, "İçimizden biri, bu mücadelede beraber yürüdüğümüz kardeşimizi biliyorsunuz genel başkanlığa aday gösterdik. Ortak adayımız Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu bey oldu. ve inanıyorum ki bugünkü kongreden de katılımın tümünün de ittifakıyla Ahmet Davutoğlu kardeşim çıkacaktır ve süratle yarın cumhurbaşkanlığıyla ilgili yemin törenini yaptıktan sonra, devir teslim töreninden sonra, kendilerine kabineyi kurma görevini vereceğiz. Cuma da yeni kabine gerçekleşmiş olacaktır" dedi.

Erdoğan, partililere haklarını helal ettiğini belirterek, onlardan da haklarını helal etmelerini istedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title