Haberler

Başbakan Erdoğan'ın Yozgat Mitingi (4)

Yozgat mitinginde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Size acemi birliği yakışmaz, usta birliği yakışır. Ustalara usta yakışır" dedi.

Yozgat mitinginde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Size acemi birliği yakışmaz, usta birliği yakışır. Ustalara usta yakışır" dedi.

Yozgat'ta halka hitap eden Başbakan Erdoğan, "Son 12 yılda Yozgat'ı tarihinde görmediği yatırımlarla buluşturduk. Okullarımıza 10 bin 33 adet bilgisayar gönderdik. Bin 500 öğrencili bir imam hatip lisesi kazandırıyoruz. İnşallah en kısa zamanda çok farklı bir proje göreceksiniz. Yozgat Bozok Üniversitesi'ni biz kurduk. Şu anda 10 bin öğrenci okuyor. Neredeydiniz bizden öncekiler? 12 yıl boyunca yaptığımız eserlerin tamamını tek tek anlatmaya zaman yetmez. Fakat şu mübarek Ramazan inşallah bereketlendirir bunu. Cumhurbaşkanı'nın yolla, suyla ve elektrikle ne ilgisi var? Size acemi birliği yakışmaz. Usta birliği yakışır. Ustalara usta yakışır. Öyle bakın bu işe. Cumhurbaşkanı temsil makamı olmaz böyle bir şey. Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik. Deyim yerindeyse halktan kaçan, halkıyla bütünleşemeyen bir Cumhurbaşkanı olmaz. Biliyorum ki milletimin gönlünde de böyle bir Cumhurbaşkanı yatmıyor. Cumhurbaşkanı millete hizmet yolunda koşmalı ve terlemeli. Kumsalların partisi, siyasi Türkçülük yapan parti ve siyasi Kürtçülük yapan parti var. Ama biz bu ülkede 77 milyonu kucaklayarak yola çıktık. Yaradılanı Yaradan'dan ötürü seviyoruz" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title