Haberler

Erdoğan'ın Okul Açılış Törenine 12 Ünlü İsim Katıldı

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan'ın Manisa Turgutlu'daki yaptığı okul açılışı törenine Orhan Gencebay, Zerrin Özer ve 10 ünlü sanatçı katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa merkezdeki mitinginin ardındanTurgutlu'daki okul açılışında ünlüler geçidi yaşandı.

SANATÇILARA YOĞUN İLGİ

Okul açılışına gelen ünlü sanatçılara halk yoğun ilgi gösterdi. Açılışa Orhan Gencebay, Volkan Konak, Nükhet Duru, Alişan, Kutsi, Cengiz Kurtoğlu, Ece Erkan, Selda Bağcan, Mustafa Sandal, Zerrin Özer, Ali Şan, Hande Yener katıldı.

ALBÜM GELİRİYLE YAPILDI

Vatandaşların Ali Şan ve Cengiz Kurtoğlu'na ilgisi yoğun oldu. İki sanatçıda vatandaşların yanına gelerek selamlaştı. 12 derslikli 400 öğrenciye hizmet veren okul yaklaşık 1 milyon liraya mal oldu. Okul ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın son albümü "Bir Ömür" isimli albümünden elde edilen gelirle yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Orhan Gencebay Turgutlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

YÜCELyozgat@hotmail.com:

yalan söylediğin için seni sevmiyorum BAŞBAKAN.dini siyasete alet ettiğin seni sevmiyorum BAŞBAKAN.yolsuzluklara göz yumduğun üzerinİ kapatmaya çalıştığın için seni sevmiyorum BAŞBAKAN.

40
51
yanıtYanıtla
SON MOHİKANlast_bek_nic@outlook.com:

BAŞBAKANIN YANINDA KENDİSİ GİBİ POPÜLER KÜLTÜRÜN GELİP GEÇİCİ İSİMLERİ YANINDA GERÇEK BİR SANATÇI GÖREN VARMI ?

20
46
yanıtYanıtla
VATANSEVERz.yesil@gmx.net:

Bu Vatan bu Millet seninle gurur duyuyor. Anadolunun bagrindan gelmis gercek Vatan evlatlari oldukca bu sanli yüce Türk sancagi siyonistlerin ve onlarin isbirlikcilerinin eline düsmeyecektir. Sonuna kadar arkandayiz Basbakanim. Bu Halk seni iyi günde oldugu gibi kötü gündede yanliz birakmayacak. HER SEY ÖNÜMÜZDEKI BIN YIL HÜKÜM SÜRMESI DILEGIYLE ÖZGÜR VE BÜYÜK TÜRKIYE ICIN.

32
30
yanıtYanıtla
eski topraksormaneden12345@gmail.com:

sana da bi satranç sana da bi satranç :) allahına kurban tayyip reis

35
20
yanıtYanıtla
KADİR KARAACAkadirkaraarslan19@gmail.com:

BURASI NE BİÇİM BİR YER....... ORTALĞA MAKARNALAR SAÇILMIŞ ....İHALE DÜŞKÜNLERİ... BİR POŞET KUMANYAYA TAKLA ATANLAR... .MİLLETİN HAKKINI YİYEN HARAMZEDELERİ ALKIŞLAYANLAR HEPSİ BURAYA TÜNEMİŞ

8
25
yanıtYanıtla
denizelif@hotmail.com:

yalakalar oraya toplanmis da Zerrin özer, volkan konak, Selda bagcan sizin orda ne isiniz var sizindemi gozunuze perde indi gercekleri goremiyorsunuz cok yazik. Demokrasi ugruna insanlarin hakkini aramak ugruna hayatini kaybedenlerin kemiklerini sizlattiniz.

12
13
yanıtYanıtla
Zaza slm verdi lazaMuzzdar_musa12@hotmail.com:

Başbakanım;Güneş balçıklan sıvanmaz ! Sine-i millete dönün doğru olanda budeğilmii...

3
16
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title