Haberler

Başbakan Erdoğan, İhsanoğlu'nun Bağışını İade Etti

Güncelleme:

Başbakan, Köşk seçimleri kapsamında jest amaçlı adayların hesaplarına 1000'er TL gönderen Ekmeleddin İhsanoğlu'na parasını geri gönderdi.

Köşk seçimlerinde muhalefetin çatı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, rakibi olan Ak Parti'nin adayı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan ve HDP'nin adayı Selahattin Demirtaş’ın hesabına ‘sembolik’ olarak 1000'er TL para yatırmıştı.

BAŞBAKAN ERDOĞAN İADE ETTİ

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, seçim çalışmaları için açılan destek hesabına Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan gelen bin liralık bağışı iade ettiği bildirildi.

Erdoğan'ın avukatı Ali Özkaya, "Sayın Başbakanımızın talimatıyla, Cumhurbaşkanlığı seçim hesabına dahil edilmeyen bu bağış, teşekkür edilerek, Sayın İhsanoğlu'na iade edilmiştir." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ekmeleddin İhsanoğlu Selahattin Demirtaş Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (256)

S.B.:

O halde yapılan tüm bağışları iade etmesi lazım ............karaktersizlik, başka bir değimle ifade edilemez !!!

60
14
yanıtYanıtla
NİZAM HOCA:

BİN LİRAYI KABUL EDER Mİ? ÇOĞA ALIŞMIŞ BİR KERE... 1993 NE DEMİŞTİ EĞER BU GÜNKÜ DURUMUMDAN DAHA ÇOK ZENGİNLEŞİRSEM BİLİNKİ, ÇALIYORUM DEMİŞTİ.. Ama sürü psikolojisi zekalılar unutur.

58
12
yanıtYanıtla
kefen giyen yozgatlı:

dik duruşlu adam gibi adam, büyük usta DUBLE yollar bile yeter... icraat adamı, dik dur eğilme bu millet kefeniyle seninle....

15
42
yanıtYanıtla
ak insanak@hotmail.com:

KEFENSİZ on sene önce evinde internetin yoktu, şimdi cebinde akıllı telefon var, tarladan değil duble yoldan gidiyosun, nankör olma.

yanıt0
yanıt0
O YOL HAK YOLU DEĞİL...MKS@KK.COM:

AK İNSAN İLK CEP TELEFONUNU TAYYİP BULDU DİMİ SANA GÖRE? KARDEŞ BEN REFAH SEVİYEMİ NASIL ÖLÇERİM BİLİYORMUSUN? EMEKLİ MAAŞIMLA YA DA ASGARİ ÜCRETİMLE DİĞER DÜNYA ÜLKELERİNE 10 GÜNLÜK BİLE OLSA TATİL YAPABİLİYORSAM VE AY SONUNU ONA RAĞMEN RAHAT GETİREBİLİYORSAM BEN ON BAKARIM ARKADAŞ.SANKİĞ BEDAVA YOL YAPTI....

yanıt0
yanıt0
Ak insanak@hotmail.com:

O YOL HAK YOLU DEĞİL e cvp : Telefonu hangi para ile aldın? 10 sene önce yokluk varı memlekette, ekmeği karne ile alsan daha mı iyiydi? o eleştirdiğin DUBLE yolda gitme o zaman tarladan yürü...

yanıt0
yanıt0
cklidealist34_@hotmail.com:

yok arkadaş biz bu aklarla anlaşamayız

yanıt0
yanıt0
eski akp li:

helal paradır tayyip bozulma buyaptıgın yakışmadı oylar ekmeletine busefersana gülegüle sözverdigin üç tane vadini yerine getiremedin bak en önemlisi yolsuzluk komisyonu hala oyalanıyor vakit geçiriyorsunuz

45
10
yanıtYanıtla
Gamze Er:

Senin parana mı kaldı bu millet ekmel :D

17
35
yanıtYanıtla
Mehmet REŞATrmeydanal@yahoo.com:

Hanımefendi biraz burnu büyümüş gördüm sizi. Ama yanlış anlamışsınız, parayı size göndermemiş. Sayın Erdoğan''a bir jest yapayım demiş, o da teşekkür ederek iade etmiş.

yanıt0
yanıt0
Tüm 256 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title