Haberler

Aday Tanıtım Toplantısında "Hepimiz Birer Bilal'iz" Pankartı

Güncelleme:

AK Parti'nin İstanbul adayları tanıtım toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında "Hepimiz birer Bilal'iz" pankartı açıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen İstanbul adayları tanıtım toplantısına katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada gündeme dair önemli mesajlar verdi.

"HARAMDA ELLERİ ELLERİ GÖZLERİ YOKTUR"

Erdoğan oğlu Bilal Erdoğan ile ilgili iddialara değindi. Başbakan oğlu ile ilgili iddiaları yalanlayarak, "Oğlum Bilal'e, damadıma yakıştırılmak istenen yafta bunların hepsi birer iftiradır. Ne damadım, ne evladım asla rüşvete bulaşmamışlardır, haramda elleri gözleri yoktur. Benim evlatlarımın hepsi vakıf noktasında hizmetleri vardır, gençliğe hizmetleri vardır" dedi.

"HEPİMİZ BİRER BİLAL'İZ"

Farklı vakıflara yapılan yardımlara değinen Erdoğan, "Bugüne kadar bu ülkede birçok vakıflara verilmiş olan yardımları nereye koyacaksınız. O vakıfların yönetimlerini nereye koyacaksınız? Bunlar meşru oluyor da bu noktada muhafazakar değerlere sahip olanların attığı adımlar gayri meşru mu oluyor? Her şey yasalar, kuralı içerisinde, yardımseverlerin yardımıyla yürüyen bir yolculuktur" ifadelerini kullandı.

Bu sırada tribünlerde "Hepimiz birer Bilal'iz" pankartı açıldı. Başbakan Erdoğan pankartı açanlara teşekkür etti.

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bilal Erdoğan Sinan Erdem İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (167)

İzzetizater@hotmail.com:

Hepiniz bilal olamazsınız.Çünkü Bilal yükünü tuttu.Siz ise açlıktan nefesi kokan birer zavallısınız.

161
0
yanıtYanıtla
sinan gülersnnglr1@hotmail.com:

eline diline sağlık nede güzel yazmışsınız.tebrik ederim

yanıt0
yanıt0
HASAN TAHSİN DOĞANdogancay07@hotmail.com:

HEPİNİZ BİLALSİNİZ KUŞKUMUZ YOK DA, YALNIZ BİLAL YÜKÜNÜ TUTMUŞ, SİZ ÇULSUZ KALMIŞSINIZ.

121
7
yanıtYanıtla
hassa çelikhassa.1982.tiyek@hotmail.com:

hepiniz bilal iseniz hepiniz hırsızsınız

120
7
yanıtYanıtla
K.KARTALtiris_41@hotmail.com:

BAKIN İŞİNİZE.. O ZAMAN P HIRSIZ DA SİZSİNİZ HIRSIZ OLMAYAN..ANANASÇILAR SİZİ. chp sefa sirmen chp Sarıgül mhp koray aydın v.s. bunlarda hırsızlıkla suçlandı o zaman CHP - MHP herkes hırsız.. bakın işinize İnadına Tayyip inadına Bilal

yanıt0
yanıt0
sinan gülersnnglr1@hotmail.com:

bazen gözlerin gördüğünü beyin algılayamaz yazınızda öyle anlaşılıyo ama tedavisi mümkün vede zor değil.

yanıt0
yanıt0
i halil akdaşziraatbank@.com.tr:

Akadaşlar kimse AKP yi ve başbakanımız R TAYYİP ERDOĞAN ı hırsızlıkla yolsuzlukla suçlaması kadar bir sevyesizlik olamaz AKP büyük bir parti dir her parti de ettikleri haysiyet şeref NAMUS yeminine bağlı kalmayan 3 ve 4 kişi çıkar bu milletvekil bakan veya üst düzey yetkili bile olsa hiç fark etmez hırsız hırsızdır cumhuriyet tarihin de CEMAAT ın siyasi partiler üzerin de etkisi olmuştur FETTULLAH GÜLEN cemaatı da büyük bir camia dır ama bu cemaat ve lideri FETTULLAH hoca haddini ve sevyesini aşmıştır sen devlete bu kadar müdahale edemezsin madem ki büyük bir din adamıydın hırsızlıkları biliyodun kul hakkının yiyenleri görüyodun biliyodun neden bu kadar bekledin HOCA efendi çünkü başbakanımız değil sen onların ortağıydın başbakanımız R TAYYİP ERDOĞAN sana haddini aşma devlet işine karışma diyince bi yerine bişey mi batı biz her yüreği bedenine sığmayan R TAYYİP ERDOĞAN ın yanındayız

11
113
yanıtYanıtla
yavuz yıldırımfrsyavuz@hotmail.com:

Bakar körler hiçbir zaman görmezler.Tedavisi de yoktur.

yanıt0
yanıt0
ıspartalıyımyurda32@hotmail.com:

rabbim sana önce beyin versin,sonra körü körüne biat etme şerefsizliğinden kurtarsın.

yanıt0
yanıt0
Ahmet Öztürkaozturk@mail.com:

Osmanlı ülkesinde, ahali sürünür, savaşlarda gençleri yokolur, ama günü geldiğinde Padişahım Çok Yaşa diye kılıç zoruyla bağırırlardı. Şimdilerde geriye döndük. Padişah yok, başbakan var. Beyninin suyu kömürle kurutulmuş, karnı üçüncü kalite makarnayla şişirilmiş (doyurulmuş değil), suyu olmayan köylerde bulaşık makinesi ile tavlanmış, ne işe yerardığı belli olmayan beyinlerin döktürdüğü yaveler bunlar. Sıkı bir eğitimle hepsi aslında topluma yararlı hale getirilir. Onun için bunlara kızmak gülünç olur. Acımak lazım beyinlerinin yerini bilmedikleri için. Bilseler kullanırlardı belki...

yanıt0
yanıt0
Tüm 167 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title