Haberler

Başbakan Erdoğan: Benim Abdestimden, Namazımdan Şüphem Yok

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Elinizde ne varsa açıklayın açıklamıyorsanız namertsiniz.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Elinizde ne varsa açıklayın açıklamıyorsanız namertsiniz. Eğer Tayyip Erdoğan'la ilgili bir şey varsa onu da açıklayın. Benim abdestimden, namazımdan şüphem yok" dedi.

Başbakan Erdoğan, Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu'nda, AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayları Tanıtım Töreni'ne katılarak bir konuşma yaptı.

Erdoğan, "Yolsuzluk diyerek "paralel yapının' üstünü örtmeye çalışıyorlar. Bu arada ananası da görmüyorlar. Elinizde ne varsa açıklayın açıklamıyorsanız namertsiniz. Eğer Tayyip Erdoğan'la ilgili bir şey varsa onu da açıklayın. Benim abdestimden, namazımdan şüphem yok. Her türlü hırsızlık, yolsuzluk kötüdür. En büyük yolsuzluk ve kötülük milli irade hırsızlığıdır. Milli iradeyi çalmaya kalkan asıl hırsızdır, yolsuzdur. Biz 11 yıl boyunca milli iradenin çalınmasına izin vermedik bundan sonra da milli iradeye uzanan her el karşısına bizi bulacaktır. Çünkü milli iradeyi çalan ve gasp eden her şeyi çalar. Milli iradeyi de milletin hazinesini de çalamayacaklar. Yeter söz de karar da milletindir. Bunun arkasında durduk, durduğumuz için bu ülke büyüyor" dedi.

Ben geçen gün CHP'nin genel müdürüne bir çağrıda bulundum. Adayınızın dosyasını açıklayın yoksa ben açıklayacağım dedim. 2 gündür hiç cevap yok. Ben CHP genel müdürü gibi sahte belgelerle konuşmuyorum. CHP'nin hazırladığı Şişli Belediye'sine ait Araştırma Komisyonu'nun raporu var. Bu CHP'nin kurduğu araştırma komisyonu. Çalışma yapılmış, çalışmanın raporunda CHP adayı ile ilgili iddialar tüm belgeleriyle bu 57 sayfalık raporda var.

İkincisi yapı ruhsatı üzerinde çok sayıda yolsuzluk ve usulsüz. Üzerinde çok sayıda yolsuzluk ve usulsüzlük yapılan yapı ruhsatı var elimde.

Şişli Belediyesi'nde başta başkan olmak üzere kaçak inşaat yapımına sürekli göz yumulmuş hatta yardımcı olunmuş. CHP'nin araştırma komisyonunun hazırladığı raporun ardından Şişli Belediye Başkanı partiden ihraç edildi. TMSF bu kişinin mal varlığına el koydu. TMSF'ye yeni belgeler verildiği için mallarına el konuldu. Yine genel başkanı konuşamıyor birileri vasıtasıyla konuşuyorlar. Yolsuzluğu bulunan birini aday açıklıyor neden? Açıklasın? Açıklayamıyor?

Yolsuzluktan atılan birini aday yapmak aklıselim işi değildir.

Nerenin açılışına katıldıysak sahibi olmuşuz. Varsa elinizde ciddi bir delil çıkın açıklayın, bunları kimse artık yutmuyor.

Bize yolsuzluk yapıyor diyenler ayna baksınlar aynaya. İftira atanları iftira artık tutmuyor, yalancının mumu yatsıya kadar yanar.

Oğluma yakıştıranlar hepsi iftiradır. Ne oğlum ne de damadım ne rüşvete ne yolsuzluğa bulaşmamışlardır haramda elleri gözleri yoktur. "

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Ak Parti Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title