Haberler

Erdoğan, Gaziantep Mutfağını Seçti

Güncelleme:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu Toplantısının ardından Gençlik Caddesinde bir restoranda yemek yedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ardından Gençlik Caddesi'nde bir restoranda yemek yedi.

Başbakan Erdoğan, Başbakanlık Yeni Bina'da yaklaşık 5 saat süren Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık etti. Toplantının bitmesinin ardından Erdoğan'ın durağı Gençlik Caddesi'ndeki bir restoran oldu. Erdoğan, Başbakanlık Müsteşarı Fahri Kasırga, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ve İstanbul Milletvekili Metin Külünk ile burada yemek yedi. Erdoğan, yemeğini yedikten sonra restoranda bulunan vatandaşlarla sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi. Erdoğan, restoran çıkışında kendisini bekleyen ve yoğun ilgi gösteren vatandaşları da selamlayarak fotoğraf çektirdi. Başbakan'ın restoran çıkışında sevdiği çocuklara korumalar oyuncak dağıttı. Küçük bir kız çocuğu da Başbakan Erdoğan'ın elini öptü. Erdoğan, daha sonra çocuklarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Öte yandan, Başbakanlık korumalarının Erdoğan'ın yemek yediği restoranın çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title