Haberler

Başbakan Davutoğlu, Tokat'a Müjdelerle Gelecek

AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Coşkun Çakır, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 21 Mayıs’ta Tokat’a müjdelerle geleceğini söyledi.

AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Coşkun Çakır, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 21 Mayıs'ta Tokat'a müjdelerle geleceğini söyledi.

AK Parti Tokat milletvekili adayları Coşkun Çakır, Celil Göçer, Fatma Gaye Güler, Fatih Akgün, Mustafa Arslan basın mensupları ile Beyaz Köşk'te bir araya geldi. Basın toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, tüm partilerin Tokat'ta sevgi ve muhabbet ortamında kendisini halka ifade etmeye çalışarak, ortamı germeden sağlıklı bir şekilde bu süreci tamamlamasını arzu ettiklerini kaydetti. Basın toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Coşkun Çakır ise sarı basın kartı olan bir milletvekili adayı olduğunun altını çizdi. Sarı basın kartını taşımaktan dolayı büyük onur duyduğunu ifade eden Çakır, TRT'de 4 yıl yönetim kurulu üyeliği, 2 yıl da yönetim kurulu başkan yardımcılığı olmak üzere 6 yıl, 1 yıla yakın bir süre de Basın İlan Kurumu'nda görev yaptığını kaydetti. Siyaseti çekişmenin, çatışmanın, gerilimin, öteleşmenin bir aracı olarak değil hizmet etmenin bir aracı olarak düşünüp telakki ettiğini belirten Çakır, "Bu amaçla siyasete girdik. İnşallah sapmadan, kırılmadan bu istikamette siyasetimizi yaparız. Hizmet olunca tabi halka hizmettir esası, halka hizmet de Hakka hizmettir" dedi.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU, 21 MAYIS'TA TOKAT'A MÜJDELERLE GELECEK

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Polat, Tokat'ın bu dönem bir bakanı olacağına inandıklarını kaydetti. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Sivas mitinginde bir araya geldiklerini ifade eden milletvekili adayı Çakır ise, "Başbakanımız Davutoğlu ile Sivas mitinginde birebir görüşme imkanımız oldu. Sivaslılar bize jest yaptılar, Sivas milletvekilleri ile beraber Tokat milletvekilleri olarak anons edildik ve oraya çıktık. Bundan da gurur duyduk. Enerji Bakanı, Milli Savunma ve Ulaştırma Bakanlarımızla görüştük. Nihayetinde memleketimizle ilgili görüştük. Başbakanımızla 21 Mayıs'ta mitingimizle ilgili konuşma yaptık. Başbakanımız Tokat mitingde kendi ağzından bazı müjdeler verecek" diye konuştu.

SEÇİM BİLDİRGESİ AÇIKLANACAK

AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Celil Göçer, seçim bildirgesi çalışmasını önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını söyledi. Klasik siyaset anlayışı ile hamasetle iş yapmadıklarını ifade eden Göçer, "Projemizi olgunlaştırır masaya koyar ve onu takip ederiz. Bunları da sizler görecek ve bizler kadar keyif alacaksınız" şeklinde konuştu.

TÜRKİYE'NİN EN GENÇ MİLLETVEKİLİ ADAYI

Türkiye'nin en genç milletvekili adayı Fatma Gaye Güler ise her ne kadar İstanbul'da büyüse Ankara'da siyaset yapsa da Tokat'ın her zaman gönüllerinde olan ve sürekli ilişki içerisinde oldukları bir yer olduğunu söyledi. AK Parti'nin Tokat'la birlikte diğer illerdeki 5 genç milletvekili adayını parlamentoya taşıyacağının altını çizen Güler, "Şu an AK Parti genç vekil noktasında 5 tane genç pırıl pırıl adaylarını parlamentoya taşıyor. Diğer partiler için böyle bir durum söz konusu değil" dedi.

"ERBAA'DE YEREL MİLLİYETÇİLİK SÖZ KONUSU"

AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Fatih Akgün, siyasetin Erbaa ilçesinde çok farklı geçtiğini ifade ederek, "Erbaa'ya diğer milletvekillerimizle beraber Zeyid Aslan ve Reşat Doğru'nun katkıları oldu. Bu anlamda bir 4 milletvekilinin hesabı ile hareket eden bir pozisyonumuz yok. Çünkü bu anlamda Erbaa'da yerel milliyetçilik söz konusudur. Bu konuda bütün arkadaşlarımızın destekleri mevcut" diye konuştu.

"AK PARTİ 5 MİLLETVEKİLİ ADAYINA TALİP"

AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Mustafa Arslan ise AK Parti'nin her girdiği seçimde bir öncekine göre yüzde 20 oy fazla aldığına işaret ederek, "AK Parti'nin Tokat'ta 260 bin civarında oy alacağını düşünüyorum. Diğer partilerin de 50 bin bandının altında olacağını düşünüyorum. Bu nedenle partimizin 5. sırasının diğer partilerin 1. sırasından daha şanslı olduğunu düşünüyoruz" şeklinde konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

HADİ GEÇMİŞ OLSUN:

daha önce geldilerde ne oldu kandırmayın buuuuu milleti yeterrr artıkkkk yeterrrr ayıptı ya hiçmi ALLAH korkusu yok sizde ne dediler ne yaptılar yaaa

5
0
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

RESİMDE Kİ MASADA Kİ YENİLENLERDEN, İÇİLENLERDEN GÖRÜLÜYOR. MİLLET ASGARİ ÜCRETTE BOĞULUYOR. YAZIKLAR OLSUN.

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SİGARA FABRİKASININ AÇILIŞINI MI YAPACAK. ?????????

2
0
yanıtYanıtla
MahtMobil-IOS:

bakalım nelerle geleleceklermiş hangi yalnlarla. akp tokatdan gaberı olmayan sıkıntılarını bılmeyen 3 tane adayını getrmiş kim biliyor ve tanıyor cok garıp cokkkk uyumayın menleketlikerim

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title