Haberler

Bakan Fikri Işık ve Lütfü Elvan, Karabük'te

Güncelleme:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu'nu ziyaret etti.

Bakan Işık ve Elvan Karabük'te- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Karabük Valisi Alimoğlu'nu ziyaret etti- Bakan Elvan, ziyaret sırasında Başbakan Davutoğlu'nun 11 yaşındaki Burak Emir Gülay'a gönderdiği akülü tekerlekli sandalyeyi teslim etti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan, Karabük Valisi Orhan Alimoğlu'nu ziyaret etti.Vali Alimoğlu ve il protokolü tarafından valilik önünde karşılanan bakanlara, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin de eşlik etti. Alimoğlu'nun çalışmalar hakkında brifing verdiği ziyarette, Bakan Elvan tarafından Başbakan Ahmet Davutoğlu'na mektup yazarak akülü tekerlekli sandalye isteyen 11 yaşındaki Burak Emir Gülay'a Davutoğlu tarafından gönderilen sandalyeyi teslim etti.Başbakan Davutoğlu'nun selamını getirdiğini ifade eden Elvan, Başbakanın gelememesinden dolayı akülü tekerlekli sandalyeyi kendisinin verdiğini söyledi. Sandalyeyi alan Gülay, mutlu olduğunu ifade ederek, Başbakan Davutoğlu'na teşekkür etti. -Başbakan Davutoğlu'nun hediyesi-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan-Karabük Valisi Orhan Alimoğlu-Burak Emir Gülay

Kaynak: AA / Politika

Orhan Alimoğlu Fikri Işık Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title