Haberler

Başbakan: Tarhan'ın İstifa Mektubunun Altına İmzamı Atarım

Güncelleme:

Partisinin 23. istişare ve değerlendirme toplantısında konuşan Başbakan Davutoğlu, CHP'den istifa eden Emine Ülker Tarhan'ın istifa mektubunu okuyup destekledi.

Başbakan Davutoğlu, Afyonkarahisar'da AK Parti 23. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında konuştu.

Davutoğlu dün CHP'den istifa eden Emine Ülker Tarhan'ın istifa mektubunu okuyarak "Altına imzamı atarım." dedi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

''Bu istişare toplantısı, ortak vicdanlarımızın toplandığı bir istişare mekanizmasıdır, en geniş ortak akıl platformudur. Biz yürümeye başladığımızda sağımızdaki, solumuzdaki kardeşlerimiz, dava arkadaşlarımızla tek bir vücut tek bir ruh olarak yürürüz.

''MARTİN LUTER KİNG OLMASAYDI OBAMA BAŞBAKAN OLMAZDI''

Gandi ve Martin Luter King'in kararlı duruşları tarihte derin bir iz bırakmıştır. Martin Luter King olmasaydı Obama şu anda ABD'nin Başkanı olamazdı galiba.

"AK PARTİ KRİZE GİRECEK PARTİ DEĞİLDİR''

Biz AK Parti yürüyüşlerin neferleriyiz. Hz. İbrahim'den Mandela'ya kadar bütün kahramanları unutmayarak davamıza devam edeceğiz. AK Parti konjektürel şartlarda krize girecek bir parti değildir. Milli olan ve evrenseli birleştiren hareketlerden biri olacaktır hareketimiz. AK Parti hem milli hem evrensel bir harekettir.

AK Parti yeni bir inşa sürecinde herhangi bir parti olmadığını sıradan bir hareket olmadığını göstermiştir. Beklediler ki AK Parti türbülansa girsin ama hiç bir zaman istedikleri olmasın.

''BIRE GAFİLLER KÖKÜ TARİH OLANIN KURUTULMASI MÜMKÜN MÜ?''

Bundan sonra kimseye muhtıra veremeyecek. Son muhtıranın karşısında kaya gibi duran bir AK Parti vardı. Bıre gafiller kökü tarih olanın kökü millet olanın kurutulması mümkün mü? Biz Kerbela'da insanlık onuruna yürüyenlerin yolunda yürüyoruz, istiklal orduların izinden yürüyoruz bizi durdurmak mümkün mü?

"MİLLET CEVABINI SANDIKTA VERDİK"

Olmayınca uluslararası medya kuşatma harekatına girdi. Davos'taki onurlu duruşumuzu cezalandırmak için uluslararası güçler devreye girdi. Eksen kayıyor, Türkiye nereye gidiyor dediler. Gezi'de bütün tahrikler yapıldı, uluslararası güçler harekete geçti ama sonuç alamadılar. Seküler görünümlü olaylarla beklediğini alamayanlar daha dindar 17 - 25 Aralık gibi girişimleri devreye soktular.

"EMİNE ÜLKER TARHAN'IN SÖZLERİNİN ALTINA İMZAMI ATARIM"

Emine Ülker Tarhan'ın istifa yazısındaki CHP detayı. Altına imzamı atarım. 4 unsurun altını çiziyorum. Sorumsuz çağrılar, tutarsız söylemler, belirsiz politikalar, halktan kopuk muhalefet anlayışı... Elhak doğru.

Sorumsuz çağrılar ( Kobani olaylarında nasıl sorumsuz çağrı yaptıklarını cümle alem biliyor.) Belirsiz politikalar (Kılıçdaroğlu'nun politikası belli değil. Mesela Kobani nerde diye soruyorlar Kobani Suriye'de bir şehir diyor.) Halktan kopuk iktidar anlayışı demiş. Doğru. Biz bir taraftan vandallarla uyuşturucuyla mücadeleye giriştik. Biz halktan kopmadık hiçbir zaman da kopmayacağız.

Hiç bir zaman halk karşısında kibire kapılmayacaksın. Halkın gözyaşını küçük görmeyeceksin. Biz seçilmişiz onlarsa çarıklılar zihniyetini yerle bir edeceğiz. Biz her ne kadar iyi eğitilmiş olsakta babamız işçidir, esnaftır.

"HDP ÇÖZÜM SÜRECİNİ SABOTE ETMEK İÇİN ÇOCUKLARI SOKAĞA SÜRDÜ"

Hafta içi devle işlerimizi yapacağız hafta sonu da milletimizle buluşacağız. HDP çözüm sürecini sabote etmek için gencecik çocukları sokağa sürdü. Dün kendilerine söyledim toplantı ve yürüyüş hakkına saygılıyız ancak şiddet ve kaosa kesinlikle izin vermeyiz.

Türkiye'nin her yerinde Türk bayrağını dalgalandıramayanlar milli birlikten bahsedemezler. AK Parti paralel devlet anlayışını tarihin çöplüğünde atacaktır.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Emine Ülker Tarhan Ahmet Davutoğlu Ak Parti Kobani Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (36)

kamil:

kumandalı başına bakan konuşmuş imza atarmış hadi lan dallama

17
27
yanıtYanıtla
ahmet:

bende babama sordum bu ne diyor diye?Arif olan anlar amcalar, teyzeler :)

yanıt0
yanıt0
anti yobaz:

istifasında meşhur AK SARAY ınızdanda bahsediyo onunda altına imzanı atıyomusun yoksa işine gelen kısıma mı imzanı atıyosun. . . .

23
11
yanıtYanıtla
ÇEVİK1:

İMZANIZI TANER YILDIZ İÇİNDE ATSANIZ İYİ OLUR.

22
9
yanıtYanıtla
VATANCCC:

ULAN BİŞEY DEDİMMİ DARBE YAPIYORLAR YOK ŞÖYLE YOK BÖYLE DİYEE DİYEEE TEK BAŞINA AYAKTA KALDINIZ. HATALARI KABUL ETMEDİNİZ YOL YAPTIM HASTANE YAPTIM LAFINDAN BAŞKA BU MİLLETE YUTTURACAĞINIZ EN UFAK BİŞEY YOK. DEVLET DİYE DEVLETİN İŞLEYİŞİ DİYE YADA MÜSLÜMANLARA GÜVEN DİYE BİŞEY BIRAKMADINIZ. SANMAYINKİ BUNLARIN HESABI OLMAYACAK. BU ŞUCU ÖBÜRÜ BUCU BU HACI ÖBÜRÜ ALLAHSIZ KOMUNİS ŞU BUU DİYE AYIRA AYIRA BU MİLLETİ SÖMÜRDÜNÜZ. BUNLARA BAKARAK SİZİ DEĞERLENDİRME OY VERME DEVRİ BİTTİ. MAL KALMADI KERİZ KALMADI. BU KADIN ONURLU DAVRANDI BİRİKEN BİŞEYLERİN HAZMEDİLMEMESİYDİ. SİZDE O ONUR VARMI LAN???SONUNA KADAR ÜLKÜYÜM ÜLKEMİ MİLLETİMİ SEVİYORUM AYIRMAKSIZIN KÜRDÜ İLE SOLU İLE ALEVİSİ İLE SEVİYORUM. SİZE HESAP SORACAK SİYASETE MEDYAYA BARONLARA HESAP SORACAK GERÇEK ADALETİN OLDUĞU TÜRKİYE İSTİYORUM. OLACAKKK SABREDİN. .

27
2
yanıtYanıtla
BENCE İYİ ANLAMAMIŞ:

BUGÜN DALGA GEÇME GÜNÜ DEĞİL. İSTİFAYI İYİ OKUDUYSAN DAVUTOĞLU SİZLERİ DAHA ÇOK ELEŞTİRMİŞ. GÜLDÜRMEYİN ALLAH AŞKINA. BU ÜLKEDE BABA YİĞİT YOK MU ADAM GİBİ YÖNECECEK

18
6
yanıtYanıtla
veysi turgut:

sayın davutoğlu bu başbakanlık koltuğu sana on gömlek büyük geliyor

12
7
yanıtYanıtla
MURAT:

MİLLİ HÜKÜMET kuruldugunda . . . damarları kesilen türkiyenin. . . yeniden dogduguna şahit olUNdugunda , , , , şu anda gözü kapalı , , kulagı duymaz , , olanlarda . . . gözlerini açıp. . kulakları işittiği zaman. . . işte o gün hesap günü olacaktır. .

13
5
yanıtYanıtla
şino:

Bu adam TC başbakanlığına getirilmek için ithal mi edildi. Tayyibin kuklası bile değil onu bile beceremiyor.

16
2
yanıtYanıtla
17-25 aralık:

dikkat; fotokopi başbakan konuşuyor.

12
3
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title